12 oktober 2021

Vastgoed

Vastgoed in Zuid Nederland

Zuid Nederland is sterk in beweging, zeker op het gebied van vastgoed. Vele private partijen, maar ook gemeentelijke en provinciale overheden en het Rijk investeren in de Brabantse woningbouw, bedrijventerreinen en ander commercieel vastgoed. Door de schaarste ontstaan er nieuwe concepten waarbij gekeken wordt naar verduurzaming, innovatie en hybride werken.

In de komende periode zal Brabant Business Media de laatste ontwikkeling op het gebied van vastgoed onder de aandacht brengen. Waar trekt de markt het sterkst aan? Welke sectoren doen het goed en welke blijven achter? Waar vinden de meest aansprekende projecten plaats? Wat zijn de kwalitatieve ontwikkelingen en hoe zit het met nieuwe innovaties en verduurzaming?

We schetsen aansprekende invalshoeken voor onze lezers en creëren daardoor een interessante redactionele omgeving waarin u uw diensten kunt promoten. Een uitstekende gelegenheid om te participeren in Brabant Business Media voor bijvoorbeeld makelaars, projectontwikkelaars, architecten, bedrijventerreinen, bouwers, installatiebedrijven, kantoorinrichters, banken, gemeenten en hotels. U bereikt daarmee de beslissers in het Brabantse, Zeeuwse en Limburgse bedrijfsleven, bij gemeenten en de provinciale overheid.

Heeft u vragen en/of interesse dan vernemen wij het graag.

Meer te weten komen over onze tarieven?https://brabantinbusiness.nl/tarieven