Ga terug

12 juni 2018

Food (agri)

VACATURE: SUPERVISOR F&B vacature

Als supervisor F&B draag je bij aan een warm welkom en hoge tevredenheid van al onze gasten. Samen met het F&B Serviceteam zorg jij voor oprecht gastheerschap en persoonlijke service. Je bent zichtbaar aanwezig en zoekt zelf de communicatie met de gast op. Zo maak jij van ieder verblijf een onvergetelijke ontmoeting en verbind je onze gasten als ambassadeurs aan Landgoed Huize Bergen. Je rapporteert aan en werkt nauw samen met de F&B Service Manager en gaat samen met de andere supervisors geen uitdagingen uit de weg. Je stuurt de medewerkers bediening op een proactieve manier aan, werkt zelf mee in de uitvoering en stuurt bij waar nodig. Als gastheer/-vrouw ben jij het aanspreekpunt voor zowel de contactpersonen tijdens zakelijke en feestelijke bijeenkomsten als voor onze individuele gasten. Dit alles doe je altijd met oog voor detail, proactieve service en aandacht voor onze gast.

je beschikt over

  • een afgeronde branchegerichte MBO- opleiding;

  • aantoonbare (leidinggevende) ervaring in de hospitality;

  • bij voorkeur de certificaten leermeester, BHV en Sociale Hygiëne;

  • Beheersing van 1 of meerdere vreemde talen is een pre.

wat bieden wij

Werken bij Landgoed Huize Bergen biedt een afwisselende werkomgeving in ontwikkeling.  Een organisatie met ambitie en ruimte voor innovatief ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en die ook in verbinding staat met sociaal maatschappelijke onderwerpen. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met als doel verlenging van de overeenkomst bij goed functioneren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Horeca en de functie is ingedeeld in schaal 5 van de KHN loontabel.

interesse

Solliciteren kan per e-mail. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Jeroen Vermeer, F&B Service Manager, via 073-6580400. Voor meer informatie over Landgoed Huize Bergen kun je terecht op www.huizebergen.nl. Je motivatiebrief en CV kun je sturen t.a.v. Nicole Peters, P&O manager, via nicole@joanneshospitality.nl. solliciteer direct

Gerelateerd