Ga terug
Partner

22 november 2018

Innovatie & Duurzaamheid

Tool Trader Europe nieuwe bewoner Brainport Industries Campus

Eindhoven, 22 november 2018 –

Als speler in de verspanende industrie, met een focus op de fijnmechanische industrie, evenals de automotive en aerospace sector, is Tool Trader een waardevolle nieuwe campusbewoner. Tool Trader is een belangrijke schakel in het vinden van de juiste oplossing voor alle vraagstukken op het gebied van verspanende bewerking.

Door het nauwe contact met de leveranciers biedt Tool Trader de middelen om turnkey projecten efficiënt af te stemmen op de alsmaar voortschrijdende ontwikkelingen. “Een partij als Tool Trader, die als het moet het volledige tool management van productieprocessen uit handen kan nemen, past helemaal in onze visie”, aldus Bert-Jan Woertman, Managing Director Brainport Industies Campus. “Op die manier zorgen we voor nog meer bewijs van hoe het ecosysteem van de toekomst werkt”, zegt Ferdinand Gremmen, directeur SDK Vastgoed.

Marcel van Hijum, oprichter Tool Trader, ziet de komst naar de Brainport Industries Campus als een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van zijn bedrijf: “Wanneer ik vertel over het feit dat we naar de BIC komen, merk ik dat mijn zakelijke omgeving benieuwd is naar dit prestigieuze project. Ik verwacht veel van deze omgeving en kijk ernaar uit onderdeel uit te maken van de fabriek van de toekomst.”

Over Brainport Industries Campus

De Brainport Industries Campus is een ontwikkel- en productielocatie voor bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. Elk gebouw biedt faciliteiten waarvan meerdere partijen gebruik kunnen maken. De inrichting kan eenvoudig worden aangepast aan de veranderende behoefte van gebruikers. BIC faciliteert haar huurders optimaal in samenwerking aan nieuwe productietechnieken. De campus is bovendien bedoeld om aan (internationale) bezoekers te tonen wat de maakindustrie in de regio te bieden heeft.

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. De totale oppervlakte is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC en is een samenwerking met overheden en industrie.

Voor huur van ruimte op BIC kan contact opgenomen worden met de Eindhovense vestigingen van JLL (040-250 0100) of Cushman & Wakefield (040-212 5125).

[caption id="attachment_5130" align="alignleft" width="1024"] Photo: Bram Saeys, BIC Marcel van Hijum van Tool Trader, Ferdinand Gremmen SdK en Bert-Jan Woertman van BIC.[/caption]