11 mei 2021

Nieuws

The Road Symposium is één van de grootste successen van de ABC in 2021

Een uniek programma met top ondernemers.  Succesvolle ondernemers vertelden hun verhaal. Bedrijven, starters en studenten hebben deelgenomen met deze unieke ervaring. Met niemand minder dan Sander Schimmelpenninck (Quote), Raymond Cloosterman (Rituals), Shawn Harris (Dragon’s Den) en meer. Met trots kijkt Academic Business Club hier naar terug.


“Het is ons gelukt”. Met meer dan 1200+ verkochten kaarten is The Road Symposium officieel het grootste symposium van Nederland georganiseerd door studenten.

“Van het lezen van het feedback formulier moeten wij alleen maar glunderen, wat een succes!”

 Op maandag 19 april was het zover. Het grootste ondernemersplatform van Zuid-Nederland keerde wederom terug. Dit keer in de vorm van een livestream. Een fantastische online editie met veel interactie en inspiratie. Vanuit Studio First Impression en onder begeleiding van Sander Schimmelpenninck luisterden we naar inspirerende ondernemersverhalen.

“Wat een geweldige ervaring was het grootste ondernemers event van Nederland georganiseerd door studenten te mogen organiseren. Ik ben enorm trots op iedereen die dit jaar heeft bijgedragen aan het succes van The Road Symposium”

Het was een geweldige avond. De studenten zijn trots met het resultaat en nog belangrijker is het een leerervaring om niet te vergeten. Voor zowel ondernemers als studenten. Om op deze jonge leeftijd het podium te mogen delen met deze ondernemers iconen is een mooi moment.

“In de corona tijd een evenement kunnen digitaliseren met deze professionaliteit en interactie is iets om trots op te zijn”

Met het einde van The Road Symposium is er nog geen einde aan de mooie herinneringen. Daarom een aftermovie om terug te kijken naar de succesvolle editie.