Ga terug
Partner

10 maart 2021

Nieuws

The Road Symposium, het grootste ondernemers symposium van Zuid-Nederland is terug!

Heb jij ooit gedroomd over het starten van je eigen bedrijf? Op 19 april organiseert de Academic Business Club de 14e editie van The Road Symposium, het grootste symposium over ondernemerschap van Zuid-Nederland. Afgelopen jaren was The Road Symposium met 750 deelnemers helemaal uitverkocht in Theaters Tilburg. Dit jaar zijn er 1000 gratis kaarten beschikbaar om deel te nemen aan de online livestream vanuit de Tilburgse hightech studio, first impression!

De dagvoorzitter is dit jaar niemand minder dan Sander Schimmelpenninck. Iedereen kent hem als de oud-hoofdredacteur van de Quote. Maar daarnaast is hij ook een ondernemer in hart en nieren. Sander zal de avond in goede banen lijden, en de sprekers aankondigen. De eerste spreker van de avond is de Ramond Cloosterman. Hij wist zijn cosmeticabedrijf Rituals uit te bouwen tot een wereldmerk met meer dan 1000 verkooppunten over de gehele wereld. ‘If you can dream it, you can do it,’ is de favoriete quote van deze succesvolle ondernemer.

Tijdens de avond zal Raymond zijn sleutel tot succes onthullen. De 2e spreker bevindt zich in de top 100 lijst van jonge selfmade miljonairs in Nederland, Joep Gommers. Hij heeft geen opleiding gevolgd maar leerde zichzelf hacken vanaf zijn 14e levensjaar. Zijn passie voor hacken heeft hij weten te vertalen in zijn bedrijf EclecticIQ, een cybersecurity bedrijf dat overheden en bedrijven beschermt tegen terrorisme en spionage.

Wil jij hierbij zijn? Bestel dan snel je ticket op theroadsymposium.nl

The Road Symposium 2021 | 19 April 2021, 19:30