Partner

6 april 2021

Nieuws

Station88 verwelkomt nieuwe business partner Braventure

Braventure heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!


Braventure is een samenwerkingsverband van dertien Brabantse partners waaronder hogescholen en universiteiten, de regionale ontwikkelingsmaatschappijen en de provincie. Het doel van Braventure is het versnellen van de ontwikkeling van Brabantse startups door het delen van kennis, verbinden van initiatieven en aanbieden van de beste startup ondersteuning. Startups en scale-ups vertalen in een hoog tempo innovaties naar diensten en producten én dragen bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen binnen thema’s als gezondheidszorg, energietransitie en duurzaamheid. Startups spelen een belangrijke rol voor de werkgelegenheid nu én op de lange termijn.


Job Nijs, directeur Braventure: ‘Wij zijn dankbaar om met alle partners van Station88 samen te werken aan een optimaal klimaat voor ondernemerschap in Tilburg en omgeving. We zijn blij dat we naast goede buren nu ook formeel partner zijn’


Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.


Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers. Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Wil je meer weten over Braventure? Check https://www.braventure.nl/

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie zie https://station88.nl/