Ga terug
Partner

8 maart 2021

NieuwsTech, Ict & Smart

Station88 verwelkomt nieuwe business partner

Freshheads heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

Wout Withagen, directeur Freshheads: ‘Er liggen nog ontelbaar veel kansen op het gebied van digitalisering, maar succesvol innoveren doe je niet alleen. Daarom slaat Freshheads de handen ineen met Station88. Door ons als digitaal bureau aan te sluiten bij een club van experts versterken en verbreden we ons lokale netwerk. Zo kunnen we samen (meer) kansen spotten en bouwen aan succesvolle organisaties. Met 18 jaar ervaring op het gebied van digitale innovatie weten we inmiddels hoe we ondernemers effectief én structureel kunnen helpen met vernieuwen. We delen onze kennis over digitaliseren dan ook graag met anderen: van onderzoek en strategie tot ontwerpen, ontwikkelen en laten groeien van digitale producten en diensten’

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Wil je meer weten over Freshheads? Check https://www.freshheads.com/

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie zie https://station88.nl/