22 april 2022

Food (agri)

SpicyChef slaat handen ineen met lokale ondernemers

SpicyChef® is hèt merk voor de mensen die voor kwaliteit gaan van Bourgondiërs tot fervente hobbykoks. Voor mensen die verschil merken en proeven tussen dertien in een dozijn, en iets unieks.  SpicyChef® staat voor pit & passie voor smaken, geuren en belevingen.  Bereid thuis diners met keuken essentials geselecteerd en getest door echte chefs. 

Spicy Chef staat voor high-end restaurant kwaliteit en heeft met Chef Koks als Soenil Bahadoer en Han Mak grote culinaire namen aan zich gebonden. 

Continue wordt jacht gemaakt op verrassende en betoverende producten, om bij de mensen thuis het koken en het dineren nog aangenamer te maken. In deze zoektocht zijn er ondernemers bij elkaar gekomen met een gedeelde missie: geen concessie doen op kwaliteit, en alleen het beste bij mensen op tafel krijgen. 

Samen met lokale ondernemers wordt er een speciale gift box samengesteld vol met heerlijke & eerlijke producten. Uniek is ook dat deze lokale ondernemers gezamenlijk optrekken in samenstellen van het assortiment én in het creatieve proces. Met een thematische insteek gaan wij ondernemers en particulieren ieder seizoen verrassen met toepasselijke en verrassende smaken, geuren en kleuren. Zo brengt o.a. het Eindhovense Olimato een prachtige olijfolie in vanuit uit de Kalamata streek in de Peloponnesos. En ontwikkeld Linda Rampen met haar hetzuyderblad.nl, unieke theeplantage uit Soerendonk, drie heerlijke thee blends die geserveerd kunnen worden met bijpassend servies.  

Spicychef® seizoenboxen zijn tevens een mooie kans om kennis te maken met het assortiment van specialiteiten van topchefs. 

In de lente dan “la grande première” van de Spicychef® Lentebox. Met een smaakvol assortiment aan producten gaan we van het genieten weer een beleving maken. Voor de echte kookliefhebbers wordt speciaal keukengerei ontworpen en geleverd. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met Gusta.nl. 

Komende tijd willen wij met deze (en wellicht nieuwe) ondernemers blijven sparren over nieuwe producten, leuke thematische invullingen en heerlijke recepten. Net zoals koken ‘an sich’ zullen wij nieuwe dingen gaan proberen, en ons recept blijven aanpassen totdat wij gevarieerde en interessante gift boxen hebben samengesteld. 

De input van onze mede Bourgondiërs zijn hier natuurlijk erg waardevol. 

Binnenkort kunt u op www.Spicychef.nl onder het kopje ‘giftbox’ een bericht achterlaten met leuke ideeën. Wellicht heeft u een product die u graag terug zou zien in de giftbox. Of misschien lijkt het u geweldig om een ‘Asian cuisine’ thema in een box te krijgen? Alle input is welkom. 

Ondernemers die graag creatief mee denken, en wellicht zelf wel een mooi product hebben waar ze pal achter staan mogen vanzelfsprekend contact met ons opnemen. 

Niet alleen lekkere producten en keukengerei maar ook speciale acties zoals avondjes uit eten, meegaan met een van onze kruidenreizen, een loterij voor grote cadeaus en nog veel meer waar een ieder mens een glimlach van krijgt moet onderdeel worden van de gift box. Is er binnenkort iemand jarig? Heb je nog een relatie die je extra wilt bedanken? Of ben je zo nieuwsgierig geworden dat je jezelf trakteert? Houd onze website in de gaten voor de release dagen! www.spicychef.nl