20 april 2022

Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst woningbouw plangebied Ekerschot Noord in Oirschot

Ontwikkelingsmaatschappij De Bochten BV en de Berghege Heerkens bouwgroep zetten hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst voor het project Ekerschot te Oirschot.

Ontwikkeling huur- en koopappartementen

Een mooie mijlpaal voor de woningbouw in Oirschot, waar Kees en Marlies van Laarhoven van Ontwikkelingsmaatschappij De Bochten, mr. Onno Tacoma van Weebers Vastgoed advocaten, Peter Kamermans en Toin Meeuwsen van Berghege Heerkens bouwgroep dan ook met veel plezier het glas op heffen. Allen gaan voor een voorspoedige ontwikkeling van 52 huur- en koopappartementen in het plangebied Ekerschot Noord.

Samenwerking woningstichting 'thuis

Naast 28 koopappartementen zijn in het plan 24 sociale huurappartementen opgenomen, die in nauwe samenwerking met woningstichting ‘thuis uit Eindhoven worden uitontwikkeld. Ondanks de uitdagende marktomstandigheden streven alle partijen er naar om het door DAT architecten ontworpen plan na de bouwvakvakantie in verkoop te kunnen brengen. Er wordt gekoerst op een start bouw in het eerste kwartaal van 2023.

Op de foto v.l.n.r.

Toin Meeuwsen, directeur Wonen namens de bouwgroep, Peter Kamermans directievoerder Berghege Heerkens bouwgroep, Kees en Marlies van Laarhoven van Ontwikkelingsmaatschappij De Bochten en mr. Onno Tacoma van Weebers Vastgoed advocaten.