Partner

25 juni 2021

NieuwsVastgoed

Samen sterk voor morgen!

In de rubriek bedrijf/ondernemer in beeld bevraagt Brabant in Business verschillende ondernemers, bestuurders of bedrijven. Deze week een exclusief interview met M. Heezen (een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek).


Hoe zijn jullie ontstaan?

Grondlegger (opa) Thijs Heezen (1940) komt op vierjarige leeftijd met zijn ouders uit Indonesië naar Nederland. Als jongeman ontwikkelt hij samen met zijn vader, die hem voor het slopersvak heeft geïnteresseerd, activiteiten in de omgeving van Rotterdam. Een grote opdracht leidt hem naar Eindhoven, waar hij zijn vrouw ontmoet en in 1956 zijn eigen slopersbedrijf opricht. Ze krijgen samen 4 kinderen. Helaas overlijdt opa al op 56-jarige leeftijd. Zijn zoon Thijs sr., op dat moment 18 jaar, krijgt de leiding over het bedrijf.

Waar anders dan in een familiebedrijf ben je zo bewust bezig met wat je nalaat aan de volgende generaties? M. Heezen werd ruim 60 jaar geleden opgericht door de eerste Thijs (opa). Hoewel zijn zoon, Thijs sr. momenteel nog volop in het bedrijf werkt, zijn alle Heezen Bedrijven inmiddels op papier overgedragen aan zijn kleinzoon Thijs jr. Maar de visie op succesvol werken is al drie generaties hetzelfde.


Hoe zijn jullie zo sterk in wat jullie doen?

We zijn al ruim 60 jaar een familiebedrijf. Daar zit ook onze kracht in: betrouwbaarheid, gedrevenheid en het leveren van kwaliteit. We beschikken over een breed pakket aan dienstverlening en een integrale aanpak. We werken met de kracht van een groot concern, maar met de korte lijnen en charme van een familiebedrijf. Dit doen we vanuit diverse vestigingen in Noord-Brabant, Limburg en België. Continu blijven we investeren in de ontwikkeling van onze organisatie en medewerkers. Onze kracht halen we dan ook met de mensen die we hebben. Het hart ligt bij wat we doen.


Wat is belangrijk in het bedrijf?

Binnen de organisatie staan 3 aspecten centraal. Ten eerste stellen we veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en omgeving altijd voorop, hechten we ten tweede een grote waarde aan circulariteit (circulair slopen) en duurzaamheid en staan mensen centraal. 

Waarin onderscheidt M. Heezen zich?

M. Heezen beschikt over diverse werkmaatschappijen. We zijn gespecialiseerd in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken en beschikken over disciplines in staalwerken, betonwerken en zelfs het modulair en demontabel bouwen van bovengrondse parkeergarages.


Softmedia heeft jullie website gemaakt, hoe is deze samenwerking bevallen?

Wij zijn via via terecht gekomen bij Softmedia. De samenwerking voelde direct prettig. Het eindresultaat was dan ook een mooie, goed functionerende website en precies wat we voor ogen hadden. Het is gebruiksvriendelijk en het biedt vele mogelijkheden. De samenwerking is ontzettend fijn, Softmedia schakelt snel en er wordt echt naar je geluisterd. Ook denken ze goed mee over de opties en mogelijkheden. Een goede samenwerking en een fijne partner.