Partner

Samen duurzaam ondernemen

Ruim 80 jaar geleden gestart in Son en Breugel, nu actief vanuit Eindhoven, Panningen en Moerdijk. Samen duurzaam ondernemen houdt voor ons in dat we u adviseren om uw afval op de meest duurzame manier in te zamelen, te bewerken en als het kan, weer her te gebruiken. 

Naast dit werk aan de circulaire economie, leveren we ook transportdiensten voor bijvoorbeeld Wecycle. Met dit netwerk zijn we landelijk actief. 

Ken u Van Happen Containers nog niet? Neem dan snel contact op zodat we samen duurzaam kunnen ondernemen. 

Bij Van Happen Containers gaat het bedrijfsafval niet direct naar de verbrandingsinstallatie, maar naar onze unieke afvalsorteerinstallatie. Met verschillende technieken sorteert de installatie de waardevolle stoffen uit het afval. Deze worden gerecycled of hergebruikt voor nieuwe producten.


Wilt u duurzaam afval inzamelen? Kies dan voor de Semi-Con! Deze container zit voor tweederde in de grond, dat betekent meer ruimte voor afval en minder transporten (= minder CO2 uitstoot). Een bijkomend voordeel is dat het afval wordt bewaard op grondtemperatuur en hierdoor geuroverlast tegengaat. Daarnaast is de container afgewerkt met een fraaie houten of aluminium omlijsting. Wilt u alle voordelen weten van de Semi-Con, kijk dan op onze site of neem contact op met één van onze adviseurs.