Ga terug

1 september 2020

Training & Opleiding

Vergos Consultancy helpt jouw bedrijf m.b.t. het leveren van het juiste talent om het resultaat zo snel mogelijk positief te beïnvloeden!

Wij zitten in de omgeving Breda en onderscheiden ons al meer dan 12 jaar op het gebied van Recruitment,  vanuit ons enorme getalenteerde Brabantse netwerk binnen verschillende sectoren.

Zoals je weet is de huidige arbeidsmarkt door de Corona enorm aan het veranderen. Minder banen en meer kandidaten door toenemende werkeloosheid! Je zou dan zeggen dat dit voor jou als bedrijf positief is. Je hebt juist veel meer keuze. Het tegendeel is waar. Bedrijven die momenteel toch al een tandje bij moeten zetten om hun resultaten te behalen moeten daarnaast ook nog eens meer tijd gaan besteden aan het lezen, selecteren, afwijzen en nabellen van honderden sollicitatiebrieven en Cv’s. Een enorme tijd en geld rovende klus waarbij je ook vaak niet eens “The best in class” ziet en spreekt. Zonder een waardeoordeel te geven zijn het niet altijd de best aansluitende kandidaten welke geschikt zijn voor de competenties die je nodig hebt binnen een bepaald functieprofiel. Je mist dan vaak het gewenste talent die vaak nog “Below the line” succesvol en blij lopen te zijn in een baan bij een collega/concurrent. Totaal zich niet bewust van die geweldige mooie uitdaging bij jouw bedrijf.

Vergos Consultancy werkt ook “Below the line”. We richten ons juist op deze doelgroep, adverteren niet en maken kandidaten gretig en nieuwsgierig. We halen deze talenten, die juist zo goed aansluiten bij jouw vacature: van hun stoel af!

Vergos Cosultancy | Christel Verstraeten

Wat betekent dit voor jou als bedrijf?

  • Een geweldige match en hoge kwaliteit i.v.m. gericht zoeken en benaderen van talent.

  • Super laag tarief i.v.m. zeer lage verkoop en overheadkosten

  • Snelheid i.v.m. het niet hoeven doorspitten van honderden reacties welke vaak toch al niet goed aansluiten

  • Uiteindelijk een betere performance en resultaat binnen jouw bedrijf!

Bespaar geld, maak snelheid en creëer nog meer succes door een samenwerking aan te gaan met Vergos Consultancy.

http://www.vergosconsultancy.eu/

We horen het graag,

Christel Verstraeten

+31623402881

info@vergosconsultancy.eu

Gerelateerd