Ga terug
Partner

13 mei 2019

NieuwsSport

Playing for Success Eindhoven viert 10-jarig bestaan met festival

Op vrijdag 17 mei organiseert Playing for Success Eindhoven een gratis festival bij de PSV Foundation Academy. Dit ter ere van haar 10-jarig bestaan. Het festival is speciaal voor alle leerlingen die de afgelopen 10 jaar een traject volgden.

Playing for Success Eindhoven

Playing for Success Eindhoven is in 2009 opgericht door SKPO, SALTO, Lumens en PSV en organiseert activiteiten in een leeromgeving met een hoge WOW-factor, zoals het Philips Stadion en het Parktheater. Centrummanager Berbe Jonkheer: “De activiteiten die wij organiseren, dragen bij aan ontwikkelingskansen voor kinderen en jongeren uit de omgeving Eindhoven. Dit doen we al 10 jaar en dat vieren we met een gratis festival voor alle kinderen die een traject volgden in het afgelopen decennium!”

Gratis festival

De kinderen kunnen zich op het festival helemaal uitleven tijdens verschillende workshops, zoals freerunning en graffiti. Of glitter tattoos laten zetten zich vermaken op verschillende springkussens en deelnemen aan voetbalactiviteiten. Verschillende Dj’s zorgen voor muzikaal plezier. Via een fotowall kunnen ze hun herinneringen aan 10 jaar Playing for Success ophalen en foodtrucks zorgen voor worstenbroodjes en friet. Berbe: “Het wordt een spetterend festival waar ook onze partners en (oud)medewerkers niet mogen ontbreken. Mede dankzij hen bestaan we 10 jaar!”

Gerelateerd