16 maart 2023

Food (agri)Training & Opleiding

Persoonlijk leiderschap en werkgeluk staat centraal bij de eerste bijeenkomst van 2023 bij Brabantsche Horeca Vrienden

Persoonlijk leiderschap en werkgeluk staat centraal bij de eerste bijeenkomst van 2023 bij Brabantsche Horeca Vrienden

Brabantsche Horeca Vrienden is een jonge netwerkclub voor toeleveranciers van de horeca en haar vertegenwoordigers. De club bestaat uit een gezellige groep millennials die gelijkgestemden willen ontmoeten, kennis delen en waar als leuke extra ook nog eens betekenisvolle vriendschappen ontstaan.

Afgelopen donderdag, 9 maart vond de vijfde bijeenkomst plaats op de Brainport Human Campus in Helmond, en daarmee de eerste bijeenkomst van het kalenderjaar 2023. Deze editie stond volledig in het thema van persoonlijk leiderschap en werkgeluk. 

De bijeenkomst bestond uit een ontvangst gefaciliteerd door Driessen Groep, waarna een inspirerende lezing werd gegeven door Robert Teulings van Steyn & Allberg over leiderschap in het buitenland, vervolgens werd er door Emile Gabriël een persoonlijke workshop gegeven van MyTalentBoard. Waarop een Open Café volgde waar de aanwezigen verschillende relevante stellingen behandelde met de adviesraad, welke werd afgesloten door een netwerkborrel welke wederom werd gefaciliteerd door Driessen Groep.

De volgende bijeenkomst zal plaatsvinden op 7 juni, waar ze de krachten bundelen met Les Amis GastrEUnomiques een netwerkclub uit Limburg.  Deze bijeenkomst zal bestaan uit een tour langs verschillende bedrijven in Brabant en Noord-Limburg, met onder andere een rondleiding bij Royal Swinkels Family Brewers, en barbeque en borrel bij De Heere van Meijel.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de voorzitter Thomas Croughs: Thomas.croughs@brabantschehorecavrienden.nl of bel naar 043-3561091. 

Foto’s zijn gemaakt door De Vaste Clique.