Partner

14 oktober 2022

Passie voor Spanje? Azull helpt je bij de aankoop van je tweede huis

Droom je al jaren over een tweede of derde huis in Spanje? En heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Marleen De Vijt, zaakvoerster van Vastgoedmakelaardij Azull weet jou perfect te begeleiden bij de aankoop van een appartement of villa in Spanje. Reken bij De Vijt op een eerlijk verhaal. Zo doet Azull alleen zaken met de serieuze dromers die specifiek een passie hebben voor Spanje. “Wij kennen de vastgoedmarkt in Spanje door en door. We weten precies waar we op moeten letten en we kennen de valkuilen. We doen alleen iets met geld van anderen, als de kopers om de juiste reden naar Spanje willen”, vertelt De Vijt. “In Spanje moet je niet zijn om te investeren. Als het puur om het rendement gaat, zijn er betere manieren om centen te verdienen. Daar zijn we heel transparant over.”

Precies over de valkuilen rondom de Spaanse vastgoedmarkt schreef De Vijt haar tweede boek ‘Hoe koop je een huis in Spanje’. Speciaal geschreven voor mensen die wel een tweede huis willen, maar nog niet weten in welk land. “Die wil ik inspireren met verhalen over leuke dorpjes en de beste adresjes voor bijvoorbeeld lekker eten, shoppen of de beste uitzichten. Ook is het interessant voor die mensen die al een stapje verder zijn. “Voor hen bied ik een achtstappenplan voor het veilig aankopen van een appartement of villa in Spanje. Inclusief antwoorden op de meest gestelde vragen, tips en tricks.”

Gratis kaarten voor de Second Home beurs, Flanders expo in Gent, België
In het weekend van 15 en 16 oktober 2022 is Azull aanwezig op de Second Home beurs in Flanders Expo Gent. Marleen De Vijt heeft gratis toegangskaarten beschikbaar voor belangstellende lezers. Interesse? Stuur vandaag nog een mail naar marleen@azull.info en ontmoet Marleen De Vijt in de stand 103 van Azull bij de Second Home beurs.
https://azull.info/