6 juli 2022

Innovatie & Duurzaamheid

Opening nieuwe kantoor Heerkens van Bavel Bouw groots gevierd

Heerkens van Bavel Bouw heeft wat te vieren! Want onlangs verhuisde het kantoor van het bouwbedrijf naar een nieuw onderkomen. In het nieuwe kantoor staan we gezamenlijk feestelijk stil bij een lange historie. En we kijken vol vertrouwen vooruit. Wethouder Bas van der Pol gaf samen met directeur Peter Kamermans en Sjef en Cees Heerkens het startsein voor een duurzame toekomst aan de aan de Professor Cobbenhagenlaan 95.

Wethouder van der Pol: “Al 120 jaar bouwt Heerkens van Bavel mee aan onze stad. Dat is enorm waardevol; niet alleen door de mooie projecten die Heerkens neerzet, ook de rol als belangrijke werkgever in de regio én de steun aan diverse projecten zijn onmisbaar.”

Directeur Peter Kamermans: “Ik zie de toekomst rooskleurig in. We hebben de slagkracht van een stevig bedrijf, zonder het familiegevoel uit het oog te verliezen. Samen werken we in ons nieuwe pand aan de Professor Cobbenhagenlaan 95 aan de toekomst, op naar de volgende 120 jaar!”

De ruim 200 genodigden werden getrakteerd om een spectaculaire walldance op de gevel van het nieuwe kantoor van Heerkens van Bavel. Daarna was er onder het genot van een hapje en drankje volop de gelegenheid om na te praten.

Foto’s: Henri Boer