Partner

21 oktober 2022

Innovatie & Duurzaamheid

Ontbijtbijeenkomst duurzaam innoveren | 11 november 2022

Ben jij ook bezig met innoveren? Hoe zorg je dat je bedrijfsvoering op een duurzame manier toekomstbestendig en winstgevend is? De uitdagingen van het moment zijn talloos: energieprijzen, beschikbaarheid van grondstoffen, uitdagingen in de distributieketen, netcongestie en de war on talent. Duurzaam innoveren is nodig om hieraan het hoofd te bieden. Hoe pakken andere bedrijven dit aan?
 
In deze ontbijtsessie brengen we een aantal voorbeeld-ondernemers uit de automotive en mobiliteit in Brainport samen, die hier actief mee bezig zijn. Om elkaar te inspireren. En het gesprek over aan te gaan.
Gedurende de ontbijtsessie zullen zij hun visie en aanpak pitchen en daarna gezamenlijk de discussie aangaan om van elkaar te leren. En inzichten te verschaffen in hoe duurzame innovatie de veerkracht van je bedrijf kan helpen bij de uitdagingen van dit moment.

Daarom nodigen we jou of de inhoud-verantwoordelijke van jouw organisatie daar waar het gaat om duurzame innovatie, persoonlijk uit om bij deze ontbijtsessie aanwezig te zijn!

Klik hier om aan te melden!

Datum: vrijdag 11 november 2022
Tijdstip: 7.45 uur (incl. ontbijt)
Locatie: Aumotive Campus 30 in Helmond. 
Deze bijeenkomst is speciaal voor leden uit de Brainportregio en voor de inhoud-verantwoordelijke op duurzaam innoveren binnen je organisatie. De bijeenkomst staat in het teken van ontmoeting, inspiratie en interactie. 

Programma
7.45 uur - Inloop
8.00 uur - Welkom en ontbijt, opening door  Lex Boon (directeur Automotive Campus)
8.30 uur - Pitches en samen in gesprek. 

Yvonne Vanlier-Munsters, DGA van Spuiterij Munsters
Dit familiebedrijf ontwikkelde een geautomatiseerde spuitstraat voor wegtransportmiddelen. En blijft daarin innoveren. Vanuit een drive om te verduurzamen en een prettige werkomgeving te creëren.

Alex Pap - CEO & Co-founder van XYZ Dynamics. Heeft als missie het versoepelen van de energietransitie door het ombouwen van bestaand commercieel vrachtvervoer naar elektrisch. Denk aan bestelbusjes en grondvoertuigen op vliegvelden.

Jeroen op ten Berg – Directeur-partner bij GBO. Duurzaam innoveren staat centraal bij dit internationaal, prijswinnend full-service designbureau. In de automotive en mobiliteitsector hielpen ze vele opdrachtgevers vanuit design en engineering en prototyping. Daarnaast produceert GBO voor diverse opdrachtgevers onderdelen en zelfs complete producten. Referenties met automotive raakvlakken zijn Rioned, Cabman, Alfen, Sekisui, Heliox en Imants.

9.30 uur - Napraten
10.00 uur - Einde bijeenkomst 

Aanmelden
Meld je nu aan via één van bovenstaande buttons of onze app. Lukt het aanmelden niet via de app, stuur dan een mail naar rijdt@vnoncwbrabantzeeland.nl