Partner

30 juni 2023

Vastgoed

Nieuw Boutique Hotel Philippine biedt particulieren de mogelijkheid om te investeren

Zaterdag 1 juli a.s. start TEAM Leisure met de verkoop van 20 zeer luxe suites en hotelappartementen in het nieuw te realiseren Boutique Hotel Philippine. Zodra de datum voor de start verkoop bekend werd gemaakt, meldden diverse geïnteresseerden zich al om de voorkeur en interesse kenbaar te maken.

“Investeren in recreatief vastgoed is erg populair”, zo vertelt Alexander Snoodijk van TEAM Leisure. “Bij dit soort investeringen kan men namelijk rekenen op een aantrekkelijk nettorendement en daarbij biedt deze investering ook nog eens ‘sociaal rendement’, of te wel, 6 weken eigen gebruik én plezier op jaarbasis. Deze combinatie maakt het interessant om vermogen te beleggen in recreatief vastgoed, zo merken wij nu ook weer bij ons nieuwste project in Philippine.” aldus Snoodijk.

Culinaire ‘hotspot’ wordt verrijkt met boutique hotel
Nadat in 1952 de Braakman werd ingedamd en Philippine haar verbinding met de zee verloor, stopte de mosselvisserij waar Philippine tot dat moment zo bekend om was gedurende lange periode. Het stadje groeide uit tot een culinair ‘mekka’ met maar liefst 7 mosselrestaurants welke decennia later, onder auspiciën van opvolgende generaties, nog steeds alom bekend is; met name bij de Vlaamse gasten. Philippine trekt naar schatting vele honderd duizenden tot wel een miljoen bezoekers en kent geen hotel. Dat was aanleiding voor ontwikkelaars TEAM Concepts en Aannemingsbedrijf Fraanje om een luxe en hoogwaardig Boutique Hotel te ontwikkelen met 20 suites en hotelappartementen. Naast culinair toerisme zal het hotel ook regulier toerisme bedienen en een fantastische uitvalsbasis bieden voor uitstapjes in de regio en naar steden als Gent, Hulst, Brugge, Cadzand en Knokke. Bedrijvigheid uit de Kanaalzone Gent-Terneuzen zal garant staan voor een zakelijke afzetmarkt.

Dit maakt Boutique Hotel Philippine extra bijzonder
Voor Boutique Hotel Philippine is een zeer uitgebalanceerd interieurconcept uitgewerkt dat perfect past bij het culinaire en gastronomische thema waar Philippine zo bekend om staat. Een stijl die naadloos ook past bij de hoge eisen die de Belgische ‘fine fleur’ stelt aan interieurs en die men ook terugziet in bijvoorbeeld Antwerpen, Gent en Knokke. Alle 20 suites en hotelappartementen worden compleet en luxe uitgevoerd en zijn beschikbaar in 2-persoons en 4-persoons accommodaties. Het neusje van de zalm wordt gevormd door de wellness-suite met een ‘en suite’ wellness-badkamer waar ook een sauna in geïntegreerd is.

Boutique Hotel Philippine zal geëxploiteerd worden door Kloeg Collection die met 10 (hotel)exploitaties in de provincie Zeeland marktleider is op het gebied van hospitaliteit en hotellerie op 4-sterren-plus-niveau. De bouw zal eind dit jaar aanvangen onder leiding van het Zeeuwse Aannemingsbedrijf Fraanje en oplevering zal plaatshebben in het voorjaar van 2025.

Volgens een beproefde formule stelt TEAM Leisure (www.teamleisure.nl) uit Goes haar relaties en investeerders weer in de gelegenheid om mee te investeren in het project middels aankoop van één of meerdere hotelappartementen met een vanaf-prijs van € 239.500,- ex BTW VON. Op zaterdag 1 juli a.s. start het openbare verkoopproces vanuit Auberge des Moules in Philippine en geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden via info@teamleisure.nl of 088-1900 222.