Ga terug

20 april 2020

Innovatie & Duurzaamheid

NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF GAAT DE UITDAGING GRAAG MET U AAN!

Eindhoven is natuurlijk de internationale hotspot op het gebied van design en hightech innovatie. Daarnaast staat de stad bekend om zijn gastvrijheid, Brabantse gezelligheid en bourgondische karakter. Op een steenworp afstand van het bruisende Eindhovense centrum vindt u NH Conference Centre Koningshof, waar ons team in de startblokken staat om een congres, feest of evenement voor u te organiseren.

NH Conference Centre Koningshof mag zich het grootste congreshotel van de Benelux noemen. Met maar liefst 4500 M2 aan ruimtelijke hallen, tachtig vergaderruimtes, 509 hotelkamers en tweeduizend parkeerplaatsen is ons hotel uitermate geschikt voor bijvoorbeeld congressen, beurzen en productpresentaties. Deze authentieke locatie is een conferentiecentrum en biedt tegelijkertijd faciliteiten om te lunchen, dineren, sporten en slapen. En dat alles onder één dak, in een prachtig groene omgeving en op een minimalistische 12 KM van Eindhoven Airport.

Het hotel is volledig gemoderniseerd en onderging onlangs een grondige renovatie; alle kamers, gangen en zalen zijn onder handen genomen. Daarnaast zijn alle ruimtes voorzien van de meest moderne audiovisuele middelen. Ondanks die aanpassingen heeft het hotel nog veel weg van het oude klooster dat het ooit is geweest. Zo zijn de oude kloosterbogen in een modern jasje gestoken en zijn er authentieke elementen zoals glas-in-loodramen bewaard gebleven.

Het hotel is in staat om allerlei soorten evenementen te organiseren; van een meeting van tien personen, een medische conferentie met 1000 mensen tot een feest met 8000 deelnemers. Geen enkel evenement en geen enkele doelgroep zijn hetzelfde. Daarom is het mogelijk om de ruimtes helemaal naar eigen wens in te richten en aan te kleden; niks is te gek voor NH Eindhoven Conference Centre. Wilt u een evenement in winterwonderland-stijl? Dat kan! Of geeft u liever de voorkeur aan een productpresentatie van de introductie van een nieuwe auto? Ook dat organiseren wij graag voor u.

Voor deelnemers die even een moment voor zichzelf nodig hebben, of die in groepsverband willen sparren, hebben we verschillende break-out ruimtes. Huurt u een plenaire zaal, dan krijgt u deze er gratis bij. En natuurlijk presteert niemand op een nuchtere maag goed. Daarom doen wij extra ons best om van elke maaltijd en tussendoortje weer een feestje te maken. Maak u wensen aan ons kenbaar, of laat u verrassen door onze chef! Daarnaast biedt onze unieke locatie volop mogelijkheden voor
outdoor activiteiten. Wat is er nu lekkerder dan een intensieve bootcamp of een verfrissende boswandeling als afwisseling tijdens een congres?

Onze contacten en mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan open voor al uw ideeën. Er is namelijk niemand die de gasten en hun behoeftes zo goed kent als uzelf. En niemand die dus een vergadering, diner of feest voor uw specifieke doelgroep zo goed kan organiseren als uzelf. Of toch? Kiest u voor NH Conference Centre Koningshof, dan denken we tot in het kleinste detail met u mee. Met onze jarenlange ervaringen weten we uw identiteit perfect uit te dragen en laten we uw gasten precies met dat gevoel naar huis gaan dat u voor ogen had.

We nemen elk evenement even serieus, of het nu een vergadering voor tien personen is of een personeelsfeest voor 1000 personen. We gaan overal voor de volle honderd procent voor. Want alleen dan weten we zeker dat onze gasten meer dan tevreden weer naar huis gaan. Uiteraard stemmen we alles continu met u af, zodat u op de hoogte blijft en we zeker weten dat we de juiste benadering voor uw bijeenkomst hanteren.

Durft u de uitdaging met ons aan te gaan?
Meer informatie is te vinden op https://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-eindhoven-conference-centre-koningshof

Gerelateerd