Partner

13 januari 2023

Leisure & CultuurInnovatie & Duurzaamheid

LOF BRABANT HELPT ONDERNEMERS MET LENING VOOR INNOVATIEVE LEISUREPLANNEN

Op het gebied van vrijetijdsbesteding is er in Brabant al veel te doen. Voor bezoekers van ver en van dichtbij. Van een bezoek aan een attractiepark tot lekker wandelen in de natuur. We zien echter ook dat er ruimte is voor meer. We willen onze provincie nog aantrekkelijker maken voor Brabanders en niet-Brabanders; om hun weekend, midweek of vakantie door te brengen in het zuiden van ons land. Om de vrijetijdssector duurzaam te versterken roept het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF Brabant) ondernemers op om innovatieve en kwalitatief onderscheidende plannen in te dienen. Met een lening van LOF Brabant kun je jouw plannen in de vrijetijdssector waarmaken.

Hoe werkt het?
LOF Brabant is er voor ondernemers en semipublieke instellingen met een onderscheidend en sterk plan voor de vrijetijdssector in Noord-Brabant. Heb je een glansrijk plan met businesscase waarmee je de leisure in Noord-Brabant een impuls gaat geven? Dan kun je een aanvraag indienen voor een lening. LOF Brabant beoordeelt de ingestuurde plannen. Natuurlijk vanuit economisch oogpunt, al kantelt dat steeds meer naar de sociaal-maatschappelijke kant. Het is belangrijk dat er een diepere laag te vinden is in het project.

Kijk op www.lofbrabant.nl en controleer of jouw plan aan de eisen voldoet of neem direct contact op.

Hulp nodig?
Heb je al een glansrijk idee waarmee je de leisure in Noord-Brabant een impuls geeft, maar ontbreekt een solide plan? Met ondersteuning van onze partners, waaronder Braventure, helpen we je verder en stomen je klaar voor de aanvraag van een lening bij LOF Brabant. Hiermee krijg je niet alleen de financiële middelen voor jouw initiatief, ook vooraanstaande organisaties en bedrijven staan achter de lening en jouw project.

LOF Brabant wordt mogelijk gemaakt door: Efteling, Libéma, Midpoint Brabant, Provincie Noord-Brabant, Metropool Regio Eindhoven, Regio West-Brabant, Regio Noordoost-Brabant en House of Leisure.

“Wij beoordelen de plannen met een kritische blik en bieden de ondernemers perspectief.”