Partner

20 mei 2021

Nieuws

Internationale award voor bedrijfsfilm IBN

Op het World Media Festival in Hamburg is de bedrijfsfilm van IBN in de prijzen gevallen: de film heeft de ‘Golden Globe’ gewonnen in de categorie Social Responsibility. De prijs is toegekend aan Corporate Trailer, het mediaproductiebedrijf dat deze film voor IBN heeft gemaakt.


Het was de 22ste editie van het World Media Festival voor Television & Corporate Media. Met dit jaar 811 inzendingen uit 41 landen. Met de winnende bedrijfsfilm presenteert IBN zichzelf op een bijzondere manier en laat zien waar ze voor staat: ieders talent wordt benut, iedereen doet mee.


De award krijgt een mooie plek bij Corporate Trailer en IBN ontvangt de speciale ‘Award filmposter’ van de winnende bedrijfsfilm die natuurlijk een ereplaats krijgt. Deze filmposter is dinsdag 18 mei feestelijk overhandigd door Jan Suiskens, Creative Director van Corporate Trailer.

De prijswinnende film is online te zien op www.ibn.nl


Over IBN
IBN is een grote regionale sociale werkgever met een bijzondere opdracht. IBN richt zich op het toeleiden naar werk en het bieden van passend werk. Al ruim 25 jaar maken we ons sterk voor mensen die extra hulp nodig hebben bij het vinden en behouden van een baan. We ontwikkelen mensen via werkleerlijnen of rechtstreeks bij een werkgever naar een kansrijk beroep. Samen met 11 gemeenten uit onze regio voeren we de Participatiewet uit.