Partner

5 januari 2023

Innovatie & Duurzaamheid

Inschrijving Rabobank Duurzame Innovatieprijs geopend

Steeds meer ondernemers in deze regio willen naast groeien met hun bedrijf, ook actief bijdragen aan een betere wereld. Meewerken aan de oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk. Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs biedt Rabobank pioniers op dit gebied een podium voor een vliegende start. Ondernemers, of ze klant zijn of niet, kunnen zich tussen 23 december 2022 en 3 februari 2023 inschrijven voor deze prijs.

Rabobank zoekt nu ondernemers in drie categorieën: Energietransitie, Voedseltransitie en Inclusieve samenleving & gezondheid. Specifiek ondernemers die met hun innovatie durven op te staan om de maatschappij beter te maken. Die de maatschappij kennis laten maken met haalbare en rendabele innovaties, met maatschappelijke impact.

Het winnen van de Rabo Duurzame Innovatie Prijs opent deuren: de winnaar krijgt toegang tot relevante sectorkennis, wordt geïntroduceerd bij interessante marktpartijen en krijgt advies over de benodigde financiering. Daarnaast ontvangt de winnaar een geldbedrag van € 20.000,-. Als klap op de vuurpijl neemt Rabobank de winnaars van iedere categorie mee naar Springtij 2023. Hier kunnen zij hun netwerk vergroten en verdiepen.

Inschrijving geopend
Tussen 23 december 2022 en 3 februari 2023 kunnen klanten en niet-klanten zich inschrijven voor de prijs via rabobank.nl/rdi.

Ook dit jaar is er naast de jury prijzen ook de zogenoemde ledenprijs. Hierbij hebben Rabobankleden de kans om op hun favoriete innovatie te stemmen via de Rabo App. De stem periode zal lopen van 10 april t/m 1 mei 2023.

De prijsuitreiking is op 16 mei 2023 bij Rabobank partner Yes!Delft.