5 september 2023

Innovatie & Duurzaamheid

Innovatief boekingsplatform maakt kantoor- en vergaderruimte voor iedereen betaalbaar en bereikbaar

Afgelopen maand ging het nieuwe boekingsplatform voor kantoor- en verga- derruimte WorkSnap live. WorkSnap is een nieuw initiatief dat iedereen de mogelijkheid biedt eenvoudig en snel een full service kantoor- of vergader- ruimte te boeken. WorkSnap biedt locaties aan door het hele land, tegen een vaste aantrekkelijke fixed price zonder verplichtingen of abonnementen.

Wie regelmatig thuiswerkt kent het wel, de behoefte om af en toe echt rustig en geconcentreerd te werken. Waar men vroeger juist een dag niet naar kantoor ging om in alle rust thuis te kunnen werken, staat thuiswerken allang niet meer altijd garant voor een ongestoorde dag.

“Je zal maar net een buurman hebben die aan het boren is geslagen, terwijl je thuis aan een rapport wilt werken. Of de kinderen hebben een studiedag van school terwijl jij allerlei calls hebt. Waar kun je dan rustig werken? Vluchten naar een café of een wegrestaurant is geen oplossing, daar is het ook vaak druk en je mag er niet uren gaan zitten. Een full service flexkantoor met alle voorzieningen in de buurt waar je direct terecht kan, is dan heel handig”, zegt Jay Lee, een van de initiatiefnemers van WorkSnap.

Ook wie wil vergaderen kan op WorkSnap terecht. Mede-initiatiefnemer Rogier Hentenaar: “Bij ons boek je voor de ochtend of middag een eigen vergaderruimte op de gewenste locatie voor dezelfde vaste prijs van €37,50. Daarvoor mag een boeker maximaal twee andere mensen meenemen. Dat is handig voor wie bijvoor- beeld het eigen hoofdkantoor te ver reizen vindt, maar wel wilt vergaderen of sa- menwerken met collega’s die in de regio wonen.”

“Natuurlijk konden mensen al langer terecht bij flexkantoren, waar er steeds meer van bijkomen. Dat is een goede ontwikkeling. Onze indruk is echter dat mensen niet snel een flexkantoor huren, zeker als ze maar af en toe een kantoor of vergaderruimte nodig hebben. WorkSnap maakt dit nu heel makkelijk. Je boekt via WorkSnap namelijk een ruimte voor één dag of dagdeel. We hebben afspraken gemaakt met grote flexoperators zodat we nu bij de start al tientallen locaties kunnen aanbieden waar gewerkt of vergaderd kan worden.” De komende maan- den wordt dit aantal nog uitgebreid, in de Randstad en daarbuiten.

Alle Nederlandse locaties hebben via WorkSnap dezelfde prijs zodat mensen niet hoeven te zoeken naar de laagste prijs. Je kiest eenvoudigweg de locatie die voor jou het meest gunstig ligt. Dicht bij huis, of halverwege als je bijvoorbeeld wilt af- spreken om samen te werken of vergaderen. “Door overal locaties aan te bieden, kunnen mensen, als het kan, op fietsafstand een kantoor of vergaderruimte rege- len. Zo hoeft men niet lang te reizen of in de file te staan en dragen we ons steen- tje bij aan de verduurzaming van de samenleving”, aldus Lee.

WorkSnap werkt ook uitbreiding naar het buitenland. In Duitsland zijn de eerste locaties in Frankfurt reeds te boeken.
Meer info en boeken? Klik hier