4 november 2022

Lifestyle

Hoevense schoonheidsspecialiste Susanne Visser Therapeute van het Jaar dankzij haar missie, toewijding en kunde.

De eigenaar van salon "Natuurlijk Susanne" in Hoeven mag zich het hele jaar Dr. Hauschka Therapeute 2022 noemen. Ze is gekozen uit 125 Nederlandse therapeuten tijdens het jaarlijkse specialisten congres.

Het wereldberoemde Duitse natuurcosmetica merk maakt al meer dan een halve eeuw natuurlijke producten met een unieke visie. Om bewust te vertragen, voelen en voor jezelf te zorgen “want als je voor jezelf zorgt, zorg je ook voor de wereld”. Deze visie sluit perfect aan bij de levensfilosofie van Susanne, waarin gezondheid, pure voeding en bewust leven centraal staan.

Goed voor de wereld
Net als bij de filosofie van het merk staat het ritme van de natuur centraal bij Susanne. ‘Wat goed is voor het individu, is ook goed voor het collectief’ omdat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Goed voor jezelf zorgen, ook, of juist, in deze uitdagende tijd, is volgens de Therapeut van het Jaar geen luxe maar broodnodig.  

Typisch Natuurlijk Susanne
Aandacht voor de mens in de stoel. Verder kijken dan alleen de huid, aandacht voor het geheel. Holistisch dus. Susanne specialiseerde zich direct na het behalen van haar diploma in natuurcosmetica (2016). De langzame, ritmisch-ademende, vloeiende bewegingen die kenmerkend zijn voor Dr. Hauschka behandelingen zorgen voor een energieke ontspanning die nog dagen voelbaar blijft. En natuurlijk voor een gezonde, stralende huid. In de salon ben je omringd door de natuur en is er alle ruimte en aandacht voor lichaam en geest. Susanne Visser is niet voor niets Therapeute van het Jaar!