Partner

21 maart 2024

Het nieuwste E-Magazine van 2024 is nu live!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, mooie achtergrondverhalen, actualiteiten, toekomstvisies en tips & trucs van inspirerende bedrijven, waar wil jij het fijne van weten?

Dompel uzelf onder in de bruisende wereld van zakelijke innovatie en inspiratie met het gloednieuwe E-magazine van Brabant Business Media! Ons E-Magazine is een onmisbare bron van boeiende achtergrondverhalen, pakkende actualiteiten, vooruitstrevende toekomstvisies en slimme tips & trucs van de meest inspirerende bedrijven. Het vormt een waardevolle schatkist aan informatie en creatieve vonken om uw zakelijke reis te verrijken. 

Editie 1 heeft dit keer een speciaal randje, we starten deze editie met onze nieuwe rubriek; De Parels van het Zuiden. Luisterrijke restaurants, met veel inspiratie voor Het Goede Leven, zowel zakelijk als privé.

Binnen de nieuwe rubriek "De Parels van het Zuiden" willen we de schitterende culinaire "Parels" van het Zuiden van Nederland in de schijnwerpers zetten. Wie weet wat voor inspiratie jij hieruit haalt.

Het nieuwe interactieve E-Magazine richt zich op diverse onderwerpen, waaronder het hebben van een fulltime medewerker voor 500 euro per maand, ja dat is mogelijk! Maak kennis met AIMAZE, jouw nieuwe digitale medewerker. Daarnaast verteld Staffable hoe ze je kunnen ontzorgen op het gebied van HRM. Amy Latour van Fontys verteld je meer over de Digital Industry Boost die de maakindustrie helpt met digitalisering. Guus Meeuwis verteld waarom hij stopt met Groots met een zachte G en wat ons in de toekomst te wachten staat. De jongens van WeGa-Buitenaf zijn echte vakbroeders voor ambachtelijk werk in de tuin, wie zijn ze en wat kunnen ze voor jou betekenen? het vroege Brabant Startup Fonds is hét vroege investeringsfonds van de Provincie Noord-Brabant. Ontdek hier wat het Startup Fonds is en wat het voor startups kan betekenen.

En onze 1e Parel van het Zuiden, Grand Café De Lichttoren, gevestigd in hartje Eindhoven in het iconische gebouw dat ooit diende als de gloeilampfabriek van Philips.

KiwiHesta's KiwiPlus-systeem, ontwikkeld voor energie-efficiënte verwarming en koeling van bedrijfshallen, een uitstekend alternatief voor traditionele gasheaters, wie weet wat het voor jouw bedrijf kan betekenen! En het inspirerende verhaal van René Savelberg over McDonald's en Groeikracht. Hij maakt impact op bedrijven over de hele wereld, maar waarom?

Lees het hele magazine via deze link: https://brabantbusinessemagazine.nl/editie-1-2024/

Zelf ook in beeld komen bij de juiste zakelijke doelgroep? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Veel leesplezier!