Partner

8 december 2021

mobiliteitSport

Heroes rijdt zero emission met Prolease en Content Autogroep

Sportieve, milieuvriendelijke auto's voor basketballers Heroes Den Bosch

Al jaren is het Bossche Prolease official automotive partner van Heroes Den Bosch en ook dit seizoen prijkt het logo van de leasemaatschappij weer in volle glorie op de bolides van Heroes' basketballers. Prolease en Heroes zijn dit jaar de samenwerking aangegaan met Content Autogroep. De official Kia dealer heeft samen met Prolease de spelersgroep voorzien van volledig elektrische Kia e-Niro's.

General Manager Stefan Wessels spreekt lovend: "Wat Prolease en Content Autogroep voor de club doen is fantastisch. Wij hadden de wens milieuvriendelijk te rijden en beide partners dachten daarin graag mee. In mum van tijd was het gerealiseerd en stonden er stoere, sportieve modellen klaar, die bovendien uitstekend passen bij de uitstraling van de club."

Ook Paul den Ronden, Sales en Marketing Directeur van ProLease, reageert op de samenwerking: "Sportsponsoring is al jaren een belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering. Hiermee willen wij een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving en tonen wij betrokkenheid met de sportieve aspiraties in onze regio. Het leven van een topsporter draait om doorzettingsvermogen, discipline en prestaties leveren. Wij herkennen ons in de mentaliteit van topsporters. Daarom sluit sport uitstekend aan bij de ambitie van ProLease en willen wij als official automotive partner Heroes Den Bosch graag in de gelegenheid stellen om de beste prestaties neer te zetten en hun talenten optimaal te benutten. Met de inzet van de 100% elektrische Kia e-Niro's, in nauwe samenwerking met onze partner Content Autogroep, rijden de spelers veilig en emissievrij naar de trainingen en wedstrijden."

Frank Driessen, Directeur van Content Autogroep, sluit af met eveneens mooie woorden: "Automerk Kia is verbonden met sportiviteit en Content Autogroep zet zich graag in voor regionale betrokkenheid. Deze samenwerking met Prolease en Heroes Den Bosch is dan ook meer dan passend. Wij delen het prestatiegerichte denken en de winnaarsmentaliteit van de topsporters en begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk ruimte en comfort zijn. De Kia e-Niro, bovendien emissievrij, voldoet aan alle eisen en is daarom de perfecte match. Namens Content Autogroep wens ik de spelers van Heroes Den Bosch vele veilige en plezierige kilometers toe, maar vooral wens ik ze heel veel succes!"