Partner

9 december 2021

Vastgoed

Hercuton zorgt voor lichtpuntjes in donkere dagen

Nieuwkuijk – Wie weleens over de A59 bij Nieuwkuijk rijdt, kent het LED-scherm aan de gevel van bouwbedrijf Hercuton ongetwijfeld. Het scherm van zes bij vier meter groot is een mooie manier voor het bedrijf om zich aan de dagelijkse stroom automobilisten te presenteren. Met de feestdagen in het vooruitzicht stelt Hercuton het scherm beschikbaar voor andere boodschappen. Een warme kerstgroet, nieuwjaarswens, (huwelijks)jubileum of een welkom thuis. Kortom, kleine lichtpuntjes in donkere dagenVrolijke boodschap

Maarten Bakker, Algemeen Directeur, vertelt waarom Hercuton deze actie op touw zet: “In 2019 vierden we het 25-jarig bestaan van Hercuton. Toen stelden we het LED-scherm beschikbaar aan mensen die net als wij iets te vieren hadden. De reacties waren overweldigend; van 50-jarige verjaardagen en bedankjes tot aan een bruidspaar op weg naar het gemeentehuis. Zo’n explosie van positiviteit lijkt ons in deze tijd ook wel welkom. Daarom stellen we ons LED-scherm vanaf nu weer wekelijks één dag per week beschikbaar voor vrolijke boodschappen. Dus laat die kerstwens of dat huwelijksaanzoek maar komen!”

Partner

Hoe werkt het
Hercuton staat bekend om de turn-key dienstverlening, opdrachtgevers worden van A tot Z begeleid en ontzorgd. Ook de ‘LED-scherm actie’ wordt op deze manier aangepakt. Het aanmelden van de boodschap is voldoende. Hercuton zorgt er vervolgens voor dat de boodschap op een mooie manier én op het juiste moment getoond wordt. Aanmelden kan door een e-mail met naam, telefoonnummer en boodschap te sturen naar marketing@bhv.jajo.com of via de website: www.hercuton.nl/actie.