Helmig Makelaardij en Faasse & Fermont slaan handen ineen en starten bedrijfsmakelaardij

‘Helmig Bedrijfsonroerendgoed’ grootste speler in West-Brabant

Helmig Bedrijfsonroerendgoed gaat zich richten op de verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur en taxaties van bedrijfsonroerendgoed in West-Brabant en Tholen. Helmig Makelaardij en Faasse & Fermont combineren hun jarenlange ervaring, expertise, netwerk en werkgebied. De uitbreiding staat los van de woning- en nieuwbouwmakelaardij van beide partijen en van de afdeling bedrijfsonroerendgoed van Faasse & Fermont.

De makelaardijen zijn gevestigde namen in de makelaarswereld van Zuidwest-Nederland. Voor beiden is deze oprichting een logische stap. “West-Brabant sluit heel mooi aan op het gebied van Zeeland, waar wij al meer dan dertig jaar opereren”, vertelt Paul Fermont. “Ik heb het gevoel dat er meer uit de regio te halen valt en er ruimte is voor een extra kantoor. Het is een mooi gebied met mooie bedrijven, in de as tussen Antwerpen en Rotterdam. Qua economische activiteiten kan er nog groei plaatsvinden. Wij willen het gebied meer body geven. Daarnaast gaf Helmig aan hun bedrijfsonroerendgoed te willen uitbreiden.”

Helmig Makelaardij en Faasse & Fermont kennen elkaar al langere tijd. “We onderhielden altijd goed contact. Een jaar lang hebben we gekeken of het DNA van de bedrijven bij elkaar past – en we hebben ontdekt dat dat het geval is. We geven het een goede kans! We willen graag de grootste BOG-makelaar van Zuidwest-Nederland worden. Met de toevoeging van dit kantoor kunnen we dat.”

Over de makelaars

Helmig Makelaardij en Taxatiebureau o/z is gevestigd in het centrum van Halsteren en heeft een nieuwbouwstore in Bergen op Zoom. Hun werkgebied strekt zich uit van de gemeente Steenbergen tot Putte en van het eiland Tholen tot Wouw. Faasse & Fermont heeft vestigingen in Goes en Middelburg en is uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de Zeeuwse onroerendgoedmarkt. Met bedrijfsonroerendgoed behoort Faasse & Fermont tot de belangrijkste makelaardijen in Zuidwest-Nederland. Kijk voor meer informatie op helmig-bog.nl.