Ga terug

18 november 2021

Nieuws

Feestelijke opening verbouwde Karwei Best

Bouwmarkt Karwei in Best is verbouwd en dat wordt deze week feestelijk gevierd. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nog fraaier pand geheel in stijl volgens de vernieuwde winkelformule, zonder dat de bouwmarkt is dicht geweest.

Het verbouwde filiaal aan de Ncb-weg 4 is met recht ‘de bouwmarkt met smaak’. Karwei-klanten kunnen vanaf vandaag in de bouwmarkt terecht voor klussen, inrichting, styling of gewoon voor een gezonde dosis inspiratie. Karwei heeft een breed assortiment aan gordijnen, kwaliteitsvloeren en vloerkleden, designverlichting en verf voor de decoratieve klusser. Hiermee heeft Karwei alles in huis voor de consument die van diens huis een thuis wil maken.

Bouwmarktmanager van Karwei Best, Ingrid Jongsma, vertelt: “We zijn erg blij en trots dat we eindelijk de vernieuwde winkel in zijn geheel aan de klanten mogen tonen. We hebben er veel energie, mankracht en flexibiliteit ingestopt. En daarmee bedoel ik echt alle 30 medewerkers. Karwei staat voor klussen en inrichten. Dankzij de verbouwing bieden we onze klanten nu ook in Best op het vlak van inrichting een unieke formule”.

Feestelijke openingsweek
De feestelijke openingsweek loopt van woensdag 10 november tot en met zondag 14 november. De opening begon vanochtend met het weggeven van vijftig goedgevulde goodiebags, waaronder eentje met maar liefst €500 shoptegoed. Ook krijgen klanten de hele week 20% korting op het hele assortiment. Verder zijn er vandaag veel verschillende productdemonstraties, o.a. op het gebied van verlichting, PVC vloeren, wanddecoratie en verf te zien én is er een kleurstyliste aanwezig om de klanten te voorzien van gratis kleuradviezen voor hun ruimte. Een zee aan inspiratie dus! Tot slot kan de klant op zoek gaan naar 1 van de 20 cadeaukaarten van Karwei, die verstopt zijn in de vernieuwde bouwmarkt.