14 december 2022

Food (agri)

Espresso, patisserie en juwelen bij Lilly Zeligman in Oisterwijk

De sieradenboetiek van Lilly Zeligman, in het hart van Oisterwijk, wordt vaak vergeleken met een snoepwinkel vol onweerstaanbare juwelen. De vergelijking tussen sieraden en zoetigheden, beide verleidelijk en een lust voor het oog, inspireerde Lilly voor een special dit feestelijke seizoen. Tot de kerstdagen is Lilly Zeligman Exclusive Jewelry omgetoverd tot ‘Caffè Dolce e Gioielli’.

Een feestelijke nieuwe collectie sieraden met gerenommeerde Italiaanse merken als Vhernier, Pasquale Bruni, Mariani, Gorgoglione worden gepresenteerd en ook haar eigen ontwerpen passeren de revue. Zoals te verwachten in een café, zal ook in haar juwelier worden genoten van overheerlijke patisserie en Lilly’s vertrouwde Italiaanse espresso. De patisserie is speciaal voor dit evenement helemaal in thema ontwikkeld en bestaat uit eetbare juwelen. Een bezoek aan de boetiek is een mooie gelegenheid om ontspannen en onder genot van lekkers in de sfeer voor de fonkelende feestdagen te komen.

nformatie

Caffè Dolce e Gioielli – tot en met 23 december 2022
Lilly Zeligman Exclusive Jewelry
De Lind 4, Oisterwijk
De boetiek is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur (op zaterdag tot 17.00 uur) en op afspraak.