29 januari 2024

Tech, Ict & Smart

Een nieuw jaar, een nieuwe telefoon: alles over de Samsung Galaxy S24-serie

Met de lancering van de nieuwe Samsung Galaxy S24 line-up begint het jaar goed. De serie staat voor alles wat je van Samsung gewend bent: een mooi design gecombineerd met de nieuwste technologieën. We vertellen je graag meer over deze toptelefoons, zodat jij van alle ins en outs op de hoogte bent. Ga je voor de Samsung S24, de luxe Galaxy S24+ of spreken de specificaties van de Samsung S24 Ultra je toch het meest aan?

Ontdek 3 toptoestellen

De Samsung S24-serie bestaat uit 3 hoogwaardige mobiele telefoons. Het design en de technische kwaliteiten van de S24 en de S24+ lijken in verschillende opzichten veel op elkaar. Zo hebben beide modellen afgeronde hoeken, een Exynos Root-processor en 4 camera's. Ze verschillen van batterijcapaciteit, opslagruimte en formaat. De S24 en de S24+ zijn 2 toptoestellen, maar toch is de Samsung S24 Ultra het beste van het beste. Dit komt onder andere door een QHD+ Dynamic amoled-scherm. Ook de Snapdragon 8 Gen 3 Processor en het werkgeheugen van 12GB dragen hieraan bij.

Kwalitatieve camera’s

Een pluspunt van de Samsung Galaxy S24-serie zijn de goede camera’s. Hiermee maak je prachtige foto’s in iedere situatie. De Samsung S24 en S24+ beschikken over een 50MP-hoofdcamera met nightmodus en wanneer je kiest voor de Samsung S24 Ultra geniet je van haarscherpe foto’s met een 200MP-hoofdcamera, een 50MP groothoekcamera en een 10MP-telelens.

Handige Galaxy AI-functies

Dat de Samsung S24-serie over de nieuwste technische innovaties beschikt, bewijst Galaxy AI. Met een functie als de Photo Assist bewerk je snel en eenvoudig foto’s. Daarnaast zoek je met de Circle to Search makkelijk online producten op en met Chat Assist worden berichten in een vreemde taal direct vertaald. Ontdek zelf hoe Samsung Galaxy S24 jouw leven vereenvoudigt.

Haal alles uit je toestel

Ben je bang dat jouw telefoon halverwege de dag leeg is? Dat is verleden tijd wanneer je kiest voor een telefoon uit de Galaxy S24 line-up. De S24 heeft al een goede accu van 4.000mAh, maar de S24+ en S24 Ultra doen daar nog een schepje bovenop met een accu’s van 4.900mAh en 5.000mAh. Mocht je telefoon toch leeg gaan, dan zorgt de Fast Charger ervoor dat hij binnen no-time weer opgeladen is. Zo kun je alles uit je nieuwe toestel halen! Wil je meer weten over de Samsung S24-serie? Bekijk dan de Samsung Galaxy zakelijke review.