Partner

15 juli 2022

mobiliteit

DREAMS can come true!

''𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐞𝐮𝐫 𝐋𝐨𝐮𝐰𝐦𝐚𝐧 𝐌𝐞𝐫𝐜𝐞𝐝𝐞𝐬-𝐁𝐞𝐧𝐳 & 𝐊𝐢𝐚''

Zoals bij ieder jong ventje of meisje begint de toekomst met dromen, mijn droom ( met de paplepel ingegoten ) was eindverantwoordelijke worden van een grote Mercedes-Benz dealer. Wat startte als een droom die je met vrienden zoals Guus Hessels bespreekt begon deze droom met een stage bij Ruttchen Mercedes-Benz dankzij Bas Ruttchen. Onder de vleugels van Marcel Nederveen doorgegroeid naar sales manager bij Ruttchen Den Bosch. Geholpen door heel veel fijne zakelijke relaties 1 ½ jaar de rol van salesmanager mogen vervullen waarbij Wim Verdoorn en Ruben Bekkers mij steunde met verschillende uitdaging. Als klap op de vuurpijl mocht ik bij Louwman/Ruttchen MB Den Bosch vestigingsdirecteur worden waarbij te samen met Marc Oninckx en een dertigtal top collega’s wij samen Den Bosch weer terug op de kaart hebben gezet en waarbij er continue steun was van Jack SchepersPaul van Beers & Rob Jansen. De kans gekregen om plaats te nemen in de directie van Louwman Mercedes-Benz als operationeel directeur om ook die andere belangrijke kant van de Automotive nog beter te begrijpen.

Van Marco Broere een geweldige kans gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen als directeur van een prachtige cluster met mooie merken als Toyota, Mazda, Lexus, Suzuki en Mitsubishi waarbij ik samen met Rahid Goedar en 220 super fijne collega’s veel heb mogen leren en ook andere merken naast Mercedes-Benz ook echt ben gaan waarderen. Fijne relaties met Louwman & Parqui, Mazda NL en de Nimag opgebouwd en mensen verder mogen helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Door al deze fases veel mogen sparren en hulp gehad van mijn vader Peter Derks en onvoorwaardelijke steun van mijn moeder jose vermin en mijn vriendin Esther!

𝐌𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐧𝐮 𝟏-𝟗-𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐤𝐨𝐦𝐭 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐮𝐢𝐭 𝐞𝐧 𝐰𝐨𝐫𝐝 𝐢𝐤 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐞𝐮𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐋𝐨𝐮𝐰𝐦𝐚𝐧 𝐌𝐞𝐫𝐜𝐞𝐝𝐞𝐬-𝐁𝐞𝐧𝐳 & 𝐊𝐢𝐚!

Dat Louwman mij op 35 jarige leeftijd deze kans heeft gegeven waardeer ik enorm en ik ga er alles aan doen om Louwman Mercedes-Benz,Smart & Kia nog een stap verder te brengen bij vooral alle MB & Kia collega’s en onze gewaardeerde relaties en potentiële klanten!

De mogelijkheden als ambitieuze dame of heer bij de Louwman Groep zijn eindeloos en dat maakt het o.a. zo’n prachtig bedrijf. Dank Eric LouwmanJohn Heller & Marco Broere!

Ik besef me ten degen dat de lijst met mensen die mij geholpen hebben verder rijkt als de mensen die hier boven staan, ook jullie bedankt!

‘’𝗗𝗮𝘀 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗼𝗱𝗲𝗿 𝗻𝗶𝗰𝗵𝘁𝘀’’ dat is waar ook ik voor sta!

Toyota, Mazda, Lexus, Suzuki en Mitsubishi collega’s BEDANKT!

Louwman Mercedes-Benz & Kia! LETSGO!