Ga terug

19 mei 2020

Food (agri)

Diner in het wit in Best ondanks Corona virus....

**
Iedereen is onderhand het thuiszitten in het weekend beu. Alle events/voetbalwedstrijden/voorstellingen/straat- en buurtfeesten etc. zijn afgelast tot zeker 1 september a.s. Daarbij mogen we nog steeds niet echt gaan uiteten tot 1 juni. Gezellige dingen ondernemen wordt steeds meer een dingetje......Daar gaan we verandering in brengen!!**

Als liefhebber van lekker eten, een heerlijk wijntje, gezelligheid en mensen bij elkaar brengen is bij Dionne van den Oetelaar het idee ontstaan om op zaterdag 30 mei een “Diner in het wit” te organiseren voor alle inwoners van Best. Niet op locatie maar thuis!

Wat is de bedoeling? Op een hopelijk zonnige en warme zaterdagavond 30 mei gaan we dineren in witte kleding voor t huis, inrit, op het balkon of op straat......Een tafeltje voor twee of vier met wellicht naaste buren of vrienden! Uiteraard rekening houdend met voldoende afstand tot elkaar, gebruik van eigen toilet en alles in het wit! Wit tafelkleed, witte bloemetjes, servies etc...

Iedereen die meedoet kan kiezen tussen een thuisbezorgmenu van de plaatselijke Bestse horeca. Op deze manier ondersteunen we met elkaar de horeca-ondernemers die het momenteel nog steeds erg zwaar hebben. Bijpassende wijnen zijn te bestellen via de plaatselijke vinoloog. Uiteraard is iedereen ook vrij om zelf een mooi menu te koken!!

Voor degene die zich t meest stijlvol heeft gekleed/mooiste of origineelste tafelschikking weet te realiseren wordt een prijs beschikbaar gesteld.

Hoe gaaf zou het zijn wanneer op 30 mei iedere Bestse inwoner voor het huis/op de inrit/op het balkon/op straat aan een tafeltje zit te eten in het wit? Eten verbroedert, verzacht verdriet en versterkt vreugde. We gaan hiermee Best op een positieve manier op de kaart zetten!

Voor meer info zie Facebook: “dinervanbest”
Dionne van den Oetelaar, 06-12524628

Gerelateerd