Ga terug

7 juli 2020

Content Autogroep levert 36 Kia e-Soul’s af aan Connexxion Taxi Services

De Kia e-Soul’s zijn volledig elektrisch en worden als deeltaxi’s gebruikt in Eindhoven. Content Autogroep en Connexxion Taxi Services (CTS) onderdeel van Transdev Nederland, levert daarmee een mooie bijdrage aan de Zero Emission mobiliteitsoplossingen in Brabant.

Voor de opdrachtgevers was elektrisch rijden in en om Eindhoven een keiharde voorwaarde in de aanbesteding. De luchtkwaliteit in de stad moet beter, vanaf 2026 worden dan ook alleen nog emissievrije taxi’s in Eindhoven toegestaan. Op maandag 29 juni werden in een Eindhovense loods de splinternieuwe, elektrische voertuigen die in deze concessies gebruikt gaan worden, gepresenteerd door Content Autogroep aan de uitgenodigde aanwezigen, zoals voertuigleveranciers, opdrachtgevers en betrokkenen vanuit Transdev en Connexxion.

Het grootste deel van de totaal maar liefst 36 volledig elektrische Kia e-Soul’s staan in een halve cirkel tentoongesteld, een imposante aanblik. De door Content Autogroep geleverde Kia e-Soul’s gaan gebruikt worden voor Taxbus, vervoer van deur tot deur voor mensen met een Wmo-vervoersindicatie en voor ouderenvervoer in aangewezen gemeenten in Brabant.

**Volledig elektrische Kia e-Soul
**De Kia e-Soul heeft een hoge instap en is ruim van binnen. Daarnaast brengt de Kia e-Soul u verder op één acculading verder dan u denkt. Met de 39,2 kWh batterij komt u volgens de WLTP-norm maar liefst 276 km ver. Met de 64 kWh batterij is uw bereik zelfs 452 km (WLTP). Op de batterij geeft Kia ook 7 jaar garantie. Afhankelijk van het type lader dat gebruikt wordt, is de Kia e-Soul tussen de één en vijf uur weer volledig opgeladen.

**Elektrisch rijden begint bij Content Autogroep
**Content Autogroep is een veelzijdige autodealer en gespecialiseerd autobedrijf, gevestigd in Eindhoven (Autowijk), Tilburg en Den Bosch. Naast de zeer aantrekkelijke automerken, waaronder Kia, Nissan, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Jeep en Subaru biedt Content Autogroep ook een op maat gesneden dienstenaanbod én verregaande service. Content Autogroep biedt mobiliteit in de ruimste zin van het woord: verkoop van nieuwe auto’s en occasions, reparatie, onderhoud, onderdelen, accessoires, vervangend vervoer en leasing. Ook voor elektrische auto’s bent u bij Content Autogroep aan het juiste adres. Content Autogroep biedt een groot aanbod van elektrische auto’s aan. Ook voor advies of vragen over elektrisch rijden kunt u altijd terecht bij Content Autogroep.

**Overheidssubsidie op elektrische auto’s
**Wanneer u als particulier een nieuwe of gebruikte elektrische auto koopt, kunt u vanaf 1 juli 2020 subsidie krijgen. Het maakt niet uit of u een nieuwe of gebruikte elektrische auto koopt. De subsidie Elektrische personenauto’s particulieren (SEPP) geldt ook voor particulieren die privé een elektrische auto willen leasen. De subsidie kan oplopen tot € 4.000,-.

U kunt de subsidie Elektrische personenauto’s particulieren aanvragen vanaf 1 juli 2020 via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De regeling geldt echter al voor elektrische personenauto’s die zijn gekocht nadat de regeling op 2 juni 2020 in de Staatscourant is gepubliceerd. De aanvraag indienen gaat met gebruik van uw DigiD.

Wilt u meer informatie over deze unieke subsidieregeling of over de 100% elektrische Kia e-Soul? Neem dan contact op met Content Autogroep. Voor elektrisch rijden bent u bij Content Autogroep aan het juiste adres! U bent van harte welkom.

www.contentautogroep.nl

Gerelateerd