Ga terug

12 maart 2020

Nieuws

Commercieel Directeur neemt afscheid van Attractiepark Toverland

Commercieel Directeur Carin van Berkel zal Toverland gaan verlaten. Carin gaf sinds maart 2018 leiding aan de afdelingen Marketing & Vormgeving, Communicatie, Sales, Gasten Contact Center en Entertainment. In deze periode heeft zij direct bijgedragen aan de sterke groeiambitie van het attractiepark. Na haar afscheid zullen de overige directieleden haar taken waarnemen.

Bij de start van Carin van Berkel als Commercieel Directeur stond de grootste uitbreiding in de geschiedenis van het attractiepark voor de deur. Met de komst van een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied werd Toverland maar liefst anderhalf keer zo groot. Eén van de aandachtspunten van Carin was dan ook het herpositioneren van het bedrijf, om zo bij te dragen aan een nog groter, nog mooier en nog magischer Toverland. Onder haar leiding zijn hierin belangrijke stappen gezet. Ook droeg Carin bij aan de verdere professionalisering van de shows, het entertainment en de evenementen. In zowel 2018 als 2019 werd een forse stijging in de bezoekaantallen gerealiseerd.

De directie wil Carin hartelijk danken voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van Toverland en wenst haar alle goeds in haar verdere carrière.

Directiewissel

De afgelopen maanden vonden meerdere wijzigingen plaats binnen de directie van Toverland. Dit is onderdeel van de nieuwe strategie van het attractiepark, waarbij korte lijnen binnen de directie garant staan voor een nóg efficiëntere besluitvorming. Het directieteam bestaat nu uit Jean Gelissen sr. (Algemeen Directeur Gelissen Group), Jean Gelissen jr. (Algemeen Directeur Toverland) en Paul Oomen (Technisch Directeur Toverland).

Gerelateerd