Partner

17 november 2020

Lifestyle

CACHET MATCH, DE MATCH TUSSEN REPRESENTATIEVE FUNCTIES EN KRACHTIG PERSONEEL

Cachet Match is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven en is een wervings- en selectie bureau die de aanvragen voor selecties realiseren. Ook verzorgen ze planningen van flexibel verkooppersoneel.

Ontstaan Cachet Match

Cachet Models bestaat al 31 jaar maar het nieuwe Cachet Match bestaat op woensdag 18 november 2020 5 jaar! “Ze zeggen als je doet waar je hart ligt en wat je leuk vindt dan voelt géén enkele dag als werken, daarom is Cachet Match zo leuk” zegt Carla van de Vorst - oprichter. Carla houdt ervan om te zien hoe andere mensen groeien en helpt hen om die groei zo optimaal mogelijk te benutten. Zo is Cachet Match ontstaan. Ze is altijd op zoek naar de persoon achter het gezicht: “Mensen hebben in de huidige maatschappij zoveel mogelijkheden dat ze soms zelf niet meer weten wat ze willen. Ze is altijd op zoek naar de persoon achter het gezicht: “Mensen hebben in de huidige maatschappij zoveel mogelijkheden dat ze soms zelf niet meer weten wat ze willen’’. Carla wil hen graag helpen erachter te komen wat het is dat ze het allerliefste doen en hoe ze persoonlijk kunnen “groeien”.

Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen en niet één dag is hetzelfde. We mogen meedenken met de aanvragen en binnen 24 uur heeft onze klant de offerte en ons voorstel. Dat werkt super fijn!

Wat doen ze?

Cachet Match zoekt de perfecte match voor uw bedrijf. Zo zorgen ze ervoor dat uw openstaande vacatures/diensten direct ingevuld worden, door representatieve kandidaten in te zetten met veel ervaring en affiniteit voor het vak. Hun personeel staat iedere dag voor u klaar en is flexibel inzetbaar. Cachet Match is een wervingsbureau met een héél groot personeelsbestand door het hele land van allemaal representatieve en enthousiaste dames. Is het voor een project, event, tijdens ziekte, verlof of vakanties, Cachet maakt de juiste Match met goed en gekwalificeerd personeel voor die job. Zowel voor een kort project of wekelijkse uren ben je bij Cachet Match aan het juiste adres!

Jouw visie, onze mensen

De juiste persoon op de juiste plaats, daar draait het om bij werving en selectie. Bij Cachet Match is dat echter pas het begin van een goede plaatsing. Een prettige, zorgeloze en betrokken samenwerking welke kwalitatief zal voldoen aan al uw hoge verwachtingen.

Is er een vaste vacature? Dan start Cachet Match een werving en selectie op, uitgaande van het aantal uren en dagen die wenselijk zijn. Na enkele maanden kan een overdracht volgen. Cachet Match denkt mee, voert uit en maakt een werving en selectie zorgeloos met altijd een juiste invulling.

Cachet Match is ook dé perfecte partner voor een Fashion event. Door de samenwerking met Cachet Models kunnen wij tevens een Fashionshow realiseren. Cachet denkt mee en voert uit!

www.cachetmatch.nl

Procedure Cachet Match