Partner

1 februari 2021

Nieuws

Brabant in Business genereert business. Ei van Columbus: snelle, zakelijke nieuwsbron en bedrijvig relatienetwerk ineen.

Ondernemersplatform Brabant in Business is vernieuwd. Het is omgevormd tot een moderne, snelle nieuwsbron en bedrijvig relatienetwerk ineen en vervult een grote behoefte van bedrijven in het zuiden. De belangrijkste doelstelling is ondernemers te inspireren en te laten zien wat er gaande is in een van de interessantste en meest innovatieve regio’s ter wereld. En de gezelligste, laten we dat niet vergeten.

Daar hoort een platform bij waar mensen en bedrijven elkaar ontmoeten en kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben. Dat werkt uitstekend: Brabant in Business genereert business.

Het ondernemersplatform geeft podium aan alle bedrijven in de regio Zeeland-Brabant-Limburg. Met verhalen van ondernemers en topmanagers over hun drijfveren, uitdagingen, successen en toekomstbeelden. Verhalen die worden gedeeld via de digitale nieuwssite, social mediakanalen en het vertrouwde Brabant Business Magazine dat ook een maandelijks E-magazine kent.

Brabantinbusiness.nl wordt gerund door Rob Verdijk en Tom van Fulpen, gerenommeerde netwerkers die de nieuwe mediamogelijkheden hebben samengebald tot een krachtig communicatie-instrument. Crossmediaal is het toverwoord.

Prachtige fles Champagne

Rob Verdijk licht het toe: ‘Zie het bedrijfsleven in Brabant als een prachtige fles Champagne. Als Ondernemersplatform Brabant in Business zien wij het als onze taak om iedere dag even met die fles te schudden zodat iedereen ziet in wat voor een bruisende regio we leven. Wij zijn een verbindende factor, waar mensen elkaar ontmoeten en spreekwoordelijk het glas heffen op mooie nieuwe relaties en initiatieven. De mens is een sociaal wezen: mensen doen zaken met mensen. Dat snappen we hier als geen ander.’

Tom van Fulpen vult aan: ‘We hebben goed geluisterd naar ondernemers en topmanagers en de afgelopen jaren enorm veel geleerd. Dat heeft geleid tot onze nieuwe aanpak. Wij bieden bedrijven de gelegenheid om zich op een professionele manier in de spotlights te zetten. Dat moet er goed uitzien, omdat je als ondernemer trots bent op wat je te bieden hebt. Daar zijn we heel sterk in mag ik wel zeggen. En dat horen we ook terug.’

Netwerken met ondernemers uit je doelgroep

‘We hebben het heel gemakkelijk gemaakt voor bedrijven. Op www.brabantinbusiness.nl vind je verschillende partnerpakketten waar bedrijven voor een passend tarief kunnen deelnemen aan het ondernemersplatform. Als partner maken we je zichtbaar in heel het zuiden met mooie artikelen over je bedrijf, online en/of in print. Verder sta je in contact met ons gehele relatienetwerk en niet onbelangrijk: met de juiste personen. Niet eerder was het zo gemakkelijk om je doelgroep te bereiken.

Het is ook mogelijk om bij ons een campagne op maat te krijgen waarbij al onze crossmediale communicatiedisciplines worden ingezet: nieuwsredactie, storytelling, videoproductie, Public Relations en SEO voor een betere online vindbaarheid. Je bereik kan hiermee oplopen tot duizenden personen in de juiste doelgroepen. Ondernemers worden daar heel blij van en dat zien we elke dag weer,’ aldus Rob Verdijk.

Informatie

Brabant in Business

Luchthavenweg 59 V
5657 EA Eindhoven
T. 040-2409701
E. info@brabantbusinessmedia.nl

Partner