Partner

7 december 2023

HRMTraining & Opleiding

Brabant Business Media en MyTalentBoard kondigen strategische samenwerking aan voor regionale versterking

Brabant Business Media en MyTalentBoard slaan de handen ineen voor een driejarige strategische samenwerking, gericht op het versterken van ondernemers in de regio. Deze unieke alliantie brengt de externe zichtbaarheid van Brabant Business Media samen met de interne talentontwikkelingsexpertise van MyTalentBoard.

Rob Verdijk, CEO van Brabant Business Media, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Wij geloven sterk in de kracht van samenwerkingen die synergie creëren en waarde toevoegen aan ondernemers in onze regio. Met onze crossmediale producten en partnerbijeenkomsten willen we de externe zichtbaarheid vergroten, wat naadloos aansluit bij de interne talentontwikkelingsinitiatieven van MyTalentBoard.”

Emile Gabriel, co-founder en directeur van MyTalentBoard, deelt het enthousiasme: “Het ontdekken, ontwikkelen en behouden van talent is cruciaal voor het succes van elke onderneming en regio. Door de krachten te bundelen met Brabant Business Media kunnen we onze expertise breder inzetten en ondernemers een holistische benadering bieden om hun talenten te optimaliseren.”

Deze samenwerking komt op een moment waarop de regio getuige is van significante economische activiteit waarbij de ‘battle for talent’ zeer actueel is en biedt een unieke kans om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel.

Beide partijen kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn vastbesloten om gezamenlijk bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van ondernemers in Brabant en daarbuiten.