Partner

9 mei 2022

Zeeland

Binnenkijken bij en kennismaken met Boutique Hotel Rijks te Goes

GOES – Het voormalige ‘Oude Manhuis’ aan de Zusterstraat is een van de bekendere Rijksmonumenten van Goes. Ruim een jaar geleden opende Boutique Hotel Rijks haar deuren in dit prachtige pand in het centrum van deze stad. Inmiddels is het ‘the place to be’ voor onder meer zakelijke gasten en koppels die een weekendje of een paar dagen in het bruisende Goes door willen brengen. Maar ook een langer verblijf is heel goed mogelijk in dit luxe Boutique Hotel, want er zijn diverse hotelappartementen compleet met keuken en lounge en zelfs een privé sauna behoort tot de mogelijkheden. Hoog tijd om eens een kijkje te gaan nemen. 

Boutique Hotel Rijks wordt geëxploiteerd door de Zeeuwse hotelorganisatie Kloeg Collection. Laura Kloeg, directeur Kloeg Collection; “Inmiddels hebben we al veel enthousiaste en tevreden gasten mogen ontvangen, de reviews zijn hartverwarmend en gasten boeken dan ook regelmatig een herhaalbezoek. Door het intieme karakter van het hotel kan ons team veel persoonlijke aandacht besteden aan de gasten, wij merken dat dit enorm gewaardeerd wordt. Daarnaast is het pand natuurlijk heel bijzonder, het ademt geschiedenis. De oorspronkelijke details zijn nog steeds terug te zien in de authentieke balken, kenmerkende raampartijen, originele wandtegels en het sfeervolle kleurgebruik. Dit alles in een luxe en modern jasje. Een cityhotel om trots op te zijn!”

Open dag Boutique Hotel Rijks op zaterdag 14 mei
Laura: “Regelmatig stappen er voorbijgangers binnen die toch wel erg benieuwd zijn hoe het er achter die pontificale, karakteristieke groene deur aan de Zusterstraat uitziet. Wij begrijpen die nieuwsgierigheid maar al te goed en daarom organiseren wij, samen met TEAM Leisure, op zaterdag 14 mei tussen 11.00 – 16.00 uur een inspirerende open dag. Proef de unieke sfeer tijdens een rondleiding door het hotel en ontdek ‘De schatten van Goes’ middels een georganiseerde stadswandeling met gids waaraan u kunt deelnemen. Uiteraard is er ook ruimte voor een drankje en iets lekkers; kortom alle ingrediënten om het succes van Boutique Hotel Rijks te ervaren zijn aanwezig. Echt een uniek kijkje in de keuken. Met enige regelmaat, zo ook op dit moment, doen zich interessante mogelijkheden voor om te investeren in een unieke hotelsuite in dit prachtige cityhotel in de prijsklasse € 150.000,- tot € 200.000,-. Natuurlijk vertellen de mensen van TEAM Leisure u hier desgewenst ook over in alle vrijblijvendheid. Om nieuwsgierigen en geïnteresseerden optimaal en gastvrij te kunnen ontvangen vragen wij hen zich vooraf aan te melden.

Aanmelden kan eenvoudig door het sturen van een e-mail naar info@teamleisure.nl of bel 088 1900 222. Meer informatie is ook verkrijgbaar via www.teamleisure.nl/projecten/boutique-hotel-rijks.”