Ga terug
Partner

3 juni 2021

Lifestyle

Zonnestudio Best Sun: zon effectief en veilig met deskundig personeel

In de rubriek bedrijf/ondernemer in beeld, bevraagt Brabant in Business verschillende ondernemers en bestuurders. Deze week een exclusief interview met Zonnestudio Best Sun.


1. Wat kan men verwachten als ze bij Zonnestudio Best Sun een afspraak maken?

Eindelijk mogen wij na 6 maanden lockdown onze deuren weer openen. Op dit moment kan je alleen terecht op afspraak vanwege de COVID-19 maatregelen, maar normaal gesproken kun je zonder afspraak binnen lopen, en heerlijk ontspannen in onze luxe zonnestudio.


2. Hoe verloopt het proces?

Als je voor de eerste keer bij ons in de studio komt zullen wij een Huidanalyse bij je afnemen. Hier kunnen wij precies uithalen welk huidtype je hebt. Vanuit daar adviseren wij welke zonnebank en welke crème het beste bij jouw huid past. De zonnen consulent zal met je mee lopen naar de desbetreffende cabine, en daar de werking van de zonnebank uitleggen. Na afloop kunnen klanten zich nog opfrissen bij onze cosmetica wall en gratis gebruik maken van onze koffie corner zodat ze nog even kunnen genieten van een heerlijke cappuccino of kopje thee.


3. Waarom zijn de zonnebanken van jullie bedrijf van hoge kwaliteit?

Bij best Sun gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Daarom zijn alle onze zonnebanken van het merk Ergoline. Ergoline is wereldwijd marktleider op het gebied van wellness apparatuur en staat bekend om haar toepassing van hoogst innovatieve technologieën.


4. Helpt onder de zonnebank liggen tegen bepaalde huidproblemen?

Zeker weten, de zonnebank helpt goed acne en andere huidonzuiverheden tegen te gaan. Eczeem en andere huidziektes hebben ook veel baat bij gebruik van de zonnebank. Na een aantal zonsessies wordt Je huid zichtbaar gladder en nemen de klachten af. Ook mensen met reuma komen regelmatig een bezoekje aan de studio brengen. Ook voor mensen met winterdepressies is de zonnebank een goed idee. Dit i.v.m. De extra aanmaak van vitamine D. 


5. Hoe kan je verantwoord zonnen?

Bij best Sun staat veiligheid en hygiëne voorop. Onze apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen zodat we onze zonaanbidders maximale bescherming kunnen bieden. Wij zijn ook aangesloten bij SVZ (samenwerking verantwoord zonnen) zodat je met het advies van onze gecertificeerde zonneconsulenten effectief en veilig kunt zonnen. 


6. Welke producten verkopen jullie? En wat zijn de voordelen hiervan? 

Bij Best Sun werken wij met de producten van Devoted Creations. Het bruiningsproces begint zonder een bruin versnellende crème na 8 minuten. Met een bruinversneller al na 3 minuten en bij sommige crèmes al na 1,5 minuut. Je wordt niet alleen sneller en dieper bruin, maar de kleur blijft ook langer behouden. Door de hoogwaardige ingrediënten wordt de huid ook goed verzorgd en gehydrateerd. Nieuw in ons assortiment zijn de self tan producten en de zonnebrand producten met SPF voor bescherming in de buitenzon. 


7. Zonnestudio Best Sun mag weer binnenkort openen, hoe gaan jullie deze periode tegemoet i.v.m. corona?

Wij hebben er heel veel zin in. We hadden nooit verwacht dat we zolang dicht zouden zijn. Eigenlijk is ons seizoen voorbij. We hebben een slecht voorjaar gehad en dat was voor ons als studio goed geweest. Nu mogen we onze deuren weer openen en begint het zomerse weer. Toch hebben wij er het volste vertrouwen in dat alles goed komt. Wij hopen dat de besmettingen blijven dalen en we weer snel naar het oude normaal kunnen. 

Contact

Wilhelminaplein Best
Wilhelminaplein 4,
5684 VK Best (Gratis parkeren!)

0499 724199
info@bestsun.nl