Partner

Ben je startende ondernemer? Sluit je aan bij de Kenniscommunity Ondernemerschap!

Op dinsdagavond 15 februari 2022 van 19.30 tot 21.00 uur organiseren BiblioPlus en het Maasvallei Netwerk samen een starters meet-up. Startende of aspirant ondernemers kunnen gratis online deelnemen en direct beginnen met het opbouwen van een zakelijk netwerk met de Kenniscommunity Ondernemerschap

Biblioplus organiseert sinds begin 2021 Meet-up’s voor startende ondernemers in de regio’s Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het Maasvallei Netwerk biedt een innovatief platform aan ervaren en gevestigde ondernemers. Beide organisaties stimuleren kennisdeling en ontmoeting en willen bijdragen aan een vruchtbaar en gezond ondernemersklimaat in de regio.

Iedere drie maanden kunnen ZZP’ers of aspirant ondernemers tijdens een Meet-up kennismaken met elkaar en met ervaren ondernemers die hun kennis komen delen. 

Gastspreker

Op 15 februari sluit een gevestigd ondernemer aan als gastspreker. Joyce Dost van ‘Joyce Dost Onderwijs en communicatie‘ komt vertellen over haar reis als zelfstandige, ze deelt tips en ervaringen. Tevens is er gelegenheid om vragen te stellen over het hebben van een eigen bedrijf. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als parttime en fulltime ondernemer in de regio. Een buitenkans om het vak te leren van  een doorgewinterde bedrijfseigenaresse!

Wil je zien en horen wie ze is en wat ze doet? Sluit je ook aan bij de Kenniscommunity Ondernemerschap. Aanmelden kan op:

https://biblioplus.op-shop.nl/482/starters-meetup-kenniscommunity-ondernemerschap