Ga terug

24 januari 2020

Zeeland

BADHOTEL DOMBURG DE GRANDE DAME UIT DE HISTORIE VAN DOMBURG

Badhotel Domburg bestaat sinds 1866. Dit betekent dat we werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. Ons hotel ligt vrijwel aan de voet van de duinen, tegen het bos. Een bijzondere locatie, aan de rand van Domburg. Dit maakt van een verblijf in ons hotel een unieke ervaring. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo wordt Badhotel Domburg een beleving op zich.

Duurzaamheid De prachtige locatie van ons hotel brengt ook een maatschappelijk verplichting met zich mee. Wij vinden het belangrijk om aan de behoeften van onze gasten te voldoen, en daarnaast oog te hebben voor de omgeving waarin wij actief zijn. Om die reden zijn wij betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven. Als erkend leerbedrijf laten wij bovendien onze betrokkenheid bij onze branche zien. Het is volgens ons dé manier om te investeren in de toekomst van aankomende professionals.

In een provincie als Zeeland is oog voor het milieu, mens en omgeving bijna een vanzelfsprekendheid. We willen niet dat de schoonheid van de natuur te veel wordt belast. Om die reden proberen we onze impact en die van onze gasten tot een minimum te beperken. Dit betekent dat milieuvriendelijk ondernemen een speerpunt is in ons beleid. Medewerkers en gasten werken hand in hand samen aan het beperken van de milieubelasting en de milieurisico’s. Zo zetten we ons in om de hoeveelheid wasgoed en (rest)afval te verminderen. We meten onze vooruitgang op het gebied van milieu regelmatig en leggen dit vast. Badhotel Domburg is sinds jaren deelnemer aan Green Key, het internationale keurmerk voor hotels. In 2011 hebben wij de hoogste, gouden, status verdiend. In de komende jaren blijven we ons actief inzetten om ons verder te verbeteren.

Kamers & suites Slapen en ontwaken met het geluid van de golven op de achtergrond. Verder stilte en ruimte om je heen. Overnachten in Badhotel Domburg is een unieke belevenis. Hier ontwaak je in een zee van rust. Ruimte en comfort; dat waren de uitgangspunten bij het inrichten van onze kamers en suites. Hier kunt u optimaal ontspannen. Of, zo u wilt, nog een laatste hand leggen aan uw werk. De comfortabele bedden zorgen voor een heerlijk ontspannen nachtrust.

Culinair Zeeland is een paradijs voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. De zee, de akkers, de polders en de boomgaarden; overal vinden onze koks verse, smaakvolle ingrediënten. In het hotel bevinden zich Restaurant Zee&Land en Grand Café 1866. Ons keukenteam verrast u graag met hun culinaire creaties. Met de Zeeuwse rijkdom aan producten durven we met een gerust hart te zeggen: er is altijd voor ieder wat wils.

SPA Domburg Naast het gastronomische aspect, kunt u zich ook goed laten verwennen in onze spa. SPA Domburg is gevestigd in het hotel en hier ontdekt u de weldadige kracht van Zeeland. Duizenden mosselschelpen, zandpatronen aan uw voeten, oesters in bad en een ‘echte’ Noordzeestorm; op een unieke manier vindt u hier het Zeeuwse DNA terug. SPA Domburg kiest uitsluitend voor puur en natuur. De merken waarmee wij werken sluiten daar naadloos op aan. Wij bieden een ruim aanbod aan behandelingen voor lichaam, gelaat en nagels. Zoals overal in Zeeland is het ‘land’ dichtbij. Wie in de ‘boerenschuur’ van de spa ontspant op de ligbedden van stro, hoort de geluiden van het boerenland. Vogels, een tractor en het zacht golven van het graan. Dit geluid voert u naar het SPA Café. Hier kunt u, tussen de saunagangen door, tot rust komen met een lekker of gezond drankje. Lekker loungen of gezellig bij de open haard. We laten de keuze aan u; van een groene smoothie tot een smaakvolle wijn en van een gezonde salade tot een voedzaam diner. Lekker genieten doet iedereen op zijn eigen manier. Wij dragen graag ons steentje bij met verse ingrediënten, persoonlijke aandacht en een ambiance waar u zich direct thuis voelt.

Vergaderen & meer Bij Badhotel Domburg kunt u vergaderen én ontspannen aan de Zeeuwse kust. Met de ligging direct aan zee en met het bruisende centrum van Domburg om de hoek kan vergaderen bij Badhotel Domburg niet anders dan inspirerend werken! Onze vergaderruimtes bieden inspiratie en comfort. Ze zijn uitermate geschikt voor lange vergadersessies. Met comfortabel meubilair, professionele vergaderapparatuur en onbeperkt verse bonen koffie en thee kunt u ongestoord en ontspannen vergaderen op locatie. Naast de ruime parkeergelegenheid nabij het hotel, de moderne technische faciliteiten en gratis WiFi, kunt u natuurlijk rekenen op onze persoonlijke service. Wilt u tussen de vergadersessies door even uw hoofd leegmaken? Dat kan! Geniet van een wandeling over het Zeeuwse strand of ontspan in onze SPA.

Organiseert u een meerdaagse zakelijke bijeenkomst of vergadering? Bij Badhotel Domburg kunt u vergaderen én overnachten. Combineer uw vergadering met een overnachting aan zee in een luxe kamer. Begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en maak naar wens gebruik van een heerlijke lunch of een diner in ons restaurant Zee&Land of op Strandpaviljoen Strand90. Heeft u speciale wensen rondom uw vergaderarrangement? Laat het ons weten via het offerteformulier op onze website of neem contact met ons op. We helpen u graag om uw bijeenkomst een succes te maken! Van diner tot overnachting, van een spa behandeling tot een vergadering, samen zetten wij alles op alles om het verblijf van onze gasten naar wens te laten verlopen.