Ga terug

13 maart 2019

Food (agri)

ASPERGES OP DE VELDEN VIERT LUSTRUM

Met trots kijken we terug op de afgelopen 4 jaar waarin ons pop-up restaurant Asperges op de Velden uitgegroeid is tot een evenement wat niet meer weg te denken is uit de regio. Vanaf de start in 2015 hebben we ruim 10.000 gasten culinair in de watten mogen leggen op een unieke locatie. Van 15 t/m 30 mei verrijst er weer een stijlvol pop-up restaurant middenin de aspergevelden waar top-chefs dagelijks lunches en diners bereiden met de vers gestoken asperges van het land. We zijn trots om te kunnen melden dat het evenement inmiddels al voor 60% is uitverkocht. Dus wilt u erbij zijn? Wacht niet te lang met het RESERVEREN van uw tafel!

STERRENCHEFS KOKEN OP DE VELDEN

Net als voorgaande jaren zullen bekende sterrenkoks uit de regio weer met hun team komen koken in het pop-up restaurant. Op maandag 20 mei zal twee-sterrenrestaurant De Lindehof uit Nuenen de lunch en het diner op culinair topniveau verzorgen. De keuken van de van oorsprong Surinaamse Soenil Bahadoer is een unieke mix tussen de klassieke, verfijnde Franse keuken en de kruidige, krachtige Surinaams-Hindoestaanse keuken. Op zondag 26 mei staat sterrenrestaurant Wiesen aan het roer van het stijlvolle pop-up restaurant. Yuri en zijn team brengen gerechten die zich symboliseren door mooie producten, creativiteit en passie. Maak kennis met de wereld van Michelin en geniet van uiteenlopende aspergegerechten die alle zintuigen prikkelen. Daarnaast zullen top-restaurants Truffelaer en Vandeijckhun kookkunsen tonen op de velden. Bekijk HIER het volledige programma.

BIÈRE CULINAIR OP DE VELDEN

Bière Culinair is een bijzonder en innovatief evenement waarbij u geniet van een uitgebreid aspergediner begeleid door bijpassende speciaalbieren bij iedere gang. Sommige gerechten zijn zelfs ook bereid met bier. Tussen de gerechten door zal biersommelier Joris van Esch een masterclass verzorgen en uitleg geven over de bier-spijs combinaties. Bière Culinair op de Velden wordt georganiseerd in samenwerking met Brouwerij Vandeoirsprong. Maak kennis met een diversiteit aan speciaalbieren en verrassende bier-spijs combinaties!

EIGEN EVENT ORGANISEREN?

Heeft u een feest, verjaardag, jubileum, bruiloft, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst te organiseren en bent u op zoek naar een stijlvolle en originele locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze locatie met pop-up restaurant is volledig af te huren en geheel in te vullen naar uw specifieke wensen. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden.

INFO & RESERVEREN

Gerelateerd