Ga terug

7 januari 2019

Training & Opleiding

Agenda Tilburg University Januari 2019

Raadpleeg de volledige agenda op www.tilburguniversity.edu/agenda.

vrijdag 11 januari, 13:30 uur, aula

Promotie: Kwaliteit van leven na een ernstig ongeval

Ernstig gewonde patiënten hebben op de langere termijn een verlaagde kwaliteit van leven als ze na hun ongeval psychische klachten hebben. De letselernst en het type letsel zijn minder relevant, blijkt uit het promotie-onderzoek van Katinka van Delft-Schreurs.

dinsdag 15 januari, 20:00 uur, De Harmonie, Tilburg

Science Café - De energietransitie

Hoe moeten we van het gas af? Drie sprekers gaan daarop in: David Smeulders (TU Eindhoven) is als hoogleraar Energy Technology kritisch over het voordeel van het afsluiten van de gasleidingen. Saskia Lavrijssen (Tilburg University) is hoogleraar Consument en energie en staat stil bij de juridische aspecten van de consument als energieproducent. Gert Jan Kramer (Universiteit Utrecht) vertelt als hoogleraar Duurzame energievoorziening over de rol van bedrijven in de energietransitie.

donderdag 17 januari, 20:00 uur, Muziekpodium Paradox, Tilburg

Tilburg aan zee? Meet up with Jeff Goodell

Het stoppen van de opwarming van de aarde is een illusie. Dus, wat nu het water stijgt? Klimaatexpert en Rolling Stone-journalist Jeff Goodell praat ons bij over de zich nu voltrekkende catastrofe en de vraagstukken waarmee dat gepaard gaat. Hoogleraar milieurecht Jonathan Verschuuren zoomt in op Nederland en Europa. Zonder drastische aanpassingen houden we het ook hier niet droog.

25 jaar TILT

In 2019 viert TILT (Tilburg Institute for Law, Technology and Society) zijn 25-jarig bestaan met (publieks)lezingen, workshops, film- en boekbesprekingen en een internationaal congres. Elke maand is gewijd aan een ander thema, zoals cybercrime, e-health, privacy en klimaatverandering. Bekijk hier het lustrumprogramma.

image

Bekijk alle promoties en oraties: www.tilburguniversity.edu/promoties

Bekijk alle symposia en congressen: www.tilburguniversity.edu/congres

Gerelateerd