Ga terug
Partner

3 juni 2021

Zorg en Welzijn

ABAB Accountants en Adviseurs steunt WensAmbulance Brabant

ABAB Accountants en Adviseurs heeft een bedrag van € 3.753 gedoneerd aan WensAmbulance Brabant. Ronald Meijers, voorzitter raad van bestuur van ABAB, overhandigde de cheque aan vrijwilligster Jolette Wils - Kivits van de stichting.


ABAB steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Jolette Wils-Kivits, accountsecretaresse bij ABAB, droeg dit goede doel aan bij haar werkgever. Ze is al jaren vrijwilligster bij WensAmbulance Brabant. Stichting WensAmbulance Brabant zorgt ervoor dat terminaal zieke mensen nog voor een laatste keer naar hun favoriete plek kunnen. De stichting organiseert voor deze mensen een onvergetelijke dag vol mooie herinneringen. WensAmbulance Brabant beschikt over vijf ambulances en ruim 150 vrijwilligers. Door donaties en vrijwilligers kan WensAmbulance Brabant de ambulances kosteloos laten rijden.


Ronald Meijers: "Met ons donatiebeleid geven we aandacht aan verschillende organisaties. Wij vinden het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren in de regio’s waarin wij als organisatie werkzaam zijn. En een goed doel waarbij een eigen ABAB-collega betrokken is, is dan helemaal bijzonder. We zijn blij dat we met onze donatie aan WensAmbulance Brabant terminaal zieke mensen een hart onder de riem kunnen steken, door ze nog een keer hun favoriete plek te laten bezoeken.”


Het bestuur van WensAmbulance Brabant is dankbaar voor de steun. “Namens het bestuur en alle vrijwilligers zijn wij de medewerkers en directie van ABAB Accountants en Adviseurs super dankbaar voor deze prachtige donatie aan WensAmbulance Brabant. Wij vinden het heel bijzonder dat ABAB jaarlijks meerdere goede doelen steunt en daarbij kiest voor doelen waarbij hun medewerkers zich persoonlijk betrokken voelen. Met deze mooie donatie kunnen wij ongeveer vijftien wensreizen verrichten. Wensreizen voor mensen die in de laatste fase van hun leven zijn en helaas zelf niet in de gelegenheid zijn om vervoerd te kunnen worden. Bijvoorbeeld voor een bezoekje aan het strand om nog een keer de zee te kunnen zien.”