Partner

2 april 2021

Vastgoed

Aandacht voor het ambacht: #togetherwebuild

Carhartt Workwear lanceert campagne om de nieuwe generatie vaklieden te inspireren

Carhartt Workwear lanceert dit voorjaar een nieuwe campagne met als doel extra aandacht voor vakmanschap. Ze wil mensen inspireren om te gaan leren voor een ambacht. Komende jaren zijn er namelijk veel extra vakmensen nodig die werken met hun handen. Mensen met passie voor hun vak. 

De meester en de leerling staan centraal in de multimediale campagne die zal worden gepromoot met de hashtags #TogetherWeBuild en #TeamCarhartt op Instagram, Facebook en Youtube.

Of je nu wel of totaal geen ervaring hebt, het is goed om gewoon eens ergens aan te beginnen. Als hobbyist met een idee om iets te maken. Met vallen en opstaan. De meesters in het vak vinden het vaak fantastisch om leerlingen te inspireren en ze verder te helpen. Zo begint het vaak met vakmensen in de dop. Klik hier voor de campagne-video.


Professionele werkkleding

Marga Stehmann, Marketing Manager Carhartt: ‘De Europese campagne bevat prachtige beelden van diverse ambachten. Denk daarbij aan houtbewerking, keramiek, bouw en het restaureren van old timers. We willen natuurlijk ook laten zien dat de professionele werkkleding van Carhartt daarbij uitstekende bescherming biedt, slijtvast is, er goed uitziet en vooral lekker zit.’

De schoonheid van de ambachten en deze doorgeven aan nieuwe generaties spreekt tot ieders verbeelding. Alleen al in Nederland zijn 800.000 ambachtslieden werkzaam bij 420.000 bedrijven. De komende tien jaar zijn er nog eens 500.000 extra vakmensen nodig. Werk aan de winkel dus.

Voor de campagne is onder andere gefilmd in het atelier van Espenaer, bij LiberTerra voor de bouw van tiny houses, bij Bird Tsang – Ceramic Artist en Just Fubar Chopper builders. De campagne is geproduceerd door FJ Amsterdam.


Informatie

Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com. Social media: #TogetherWeBuild, #TeamCarhartt. Klik hier voor de campagne-video.


Over Carhartt

Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.