Home Thema'sHRM Stimuleringsfonds Arbeidsmarkt Midden-Brabant geopend!

Stimuleringsfonds Arbeidsmarkt Midden-Brabant geopend!

Door Brabant Business Media

Zet uw organisatie zich in voor duurzame werkgelegenheid voor kwetsbare werkzoekenden, zoals jongeren zonder opleiding, 50-plussers en mensen met een beperking? Met het Stimuleringsfonds Arbeidsmarkt Midden-Brabant (SAMB) worden innovaties op dit gebied financieel ondersteund.

Iedere werkgever in Midden-Brabant kan een subsidieaanvraag indienen voor deze regeling. Uw organisatie kan tot wel € 100.000 financiële ondersteuning krijgen. Extra aandacht is er voor de bedrijven die productiewerkzaamheden terughalen uit andere landen naar Midden-Brabant.

Hoeveel bedraagt de subsidie?

U komt in aanmerking voor dit stimuleringsfonds, mits er wordt voldaan aan de gestelde voorwaarden, zoals:

1: De aanvrager is gevestigd in de arbeidsmarktregio Midden-Brabant.
2: Het project is innovatief: het brengt nieuwe vormen van werkgelegenheid/bedrijvigheid met zich mee.
3: De doelgroep komt minimaal één jaar niet terug in een uitkeringssituatie.
4: Er is een cofinancieringsverplichting van 25% van de voorgestelde projectbegroting.

Budget
Het budget voor het Stimuleringsfonds Arbeidsmarkt Midden-Brabant is vastgesteld op € 1.700.000. De subsidie kan aangevraagd worden voor de kosten die verbonden zijn aan het organiseren van nieuwe duurzame arbeidsplaatsen.

Wilt u meer weten?

Of wilt u een aanvraag indienen? Neem dan vrijblijvend contact op met consultant Mark van Dijk van De Breed & Partners via financiering@debreed.nl. Wij hebben ruime ervaring met het aanvragen van deze en andere financieringsregeling en begeleiden u graag in het aanvraagproces.

Gerelateerde artikelen