Woods Fotografie

Voor Peter van Hout telt die ene klik!

Peter van Hout is al vele jaren fotograaf. Zijn drijfveer is om middels het maken van foto’s een verhaal te vertellen. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Het is immers ook zijn visitekaartje.

Voor Brabant Business Media maakt hij de fotoreportages.

In 1985 ben ik afgestudeerd aan de mts voor fotografie in Den Haag, inmiddels onderdeel van de kunstacademie aldaar. Nadat ik in verschillende reclamestudio’s ervaring had opgedaan, ben ik in 1997als zelfstandig ondernemer gestart onder de naam Woods Fotografie. Mijn werkzaamheden bestaan uit reclame en publiciteitsfotografie. Daarnaast ben ik actief als fotograaf in de artiestenbranche.

In 20 jaar tijd had ik de studio uitgebouwd naar een oppervlakte van 600m2 en 21 medewerkers, waarvan er destijds 11 werkzaam waren in Eindhoven en 10 in Xiamen (China)

Naast fotografie bedreven we destijds ook DTP en vormgeving werkzaamheden voor grote en kleine bekende ondernemingen.

Vanaf 2019 is de studio gevestigd in Helmond en werk ik enkel nog met stagiaires. Ik focus me nog steeds op de reclame en publiciteitsfotografie. Daarnaast ben ik sinds 2015 actief als fotografiedocent. Ik vind het prettig om met jongvolwassene te werken en mijn kennis over te dragen aan de nieuwe generatie fotografen. Na ruim 35 jaar ben ik nog steeds gedreven om binnen mijn mogelijkheden een zo goed mogelijk beeld te creëren.

Gerelateerd