Willy Naessens Nederland

Wij zijn Willy!

Bouwgroep Willy Naessens heeft met prefab beton al duizenden bedrijfspanden gerealiseerd voor kleine en middelgrote ondernemingen. Van kantoren en distributiecentra tot opslagruimtes voor gevaarlijke stoffen. Sinds 2015 is het Belgische familiebedrijf ook in Nederland actief en inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse bouwindustrie.

De specialist in het bouwen van bedrijfshuisvesting staat voor het perfecte bouwsysteem in prefab beton: structureel, esthetisch en waardevast. Prefab beton is geschikt voor tal van toepassingen en levert daardoor, al dan niet in combinatie met staal, een multifunctioneel eindresultaat op. De Naessens Group kenmerkt zich door zijn unieke werkwijze; Verticale Integratie. Alle essentiële aspecten binnen een bouwproces worden door Naessens zelf beheerd. Meedenken vanaf de eerste penstreep op papier, waardoor optimalisatie zal plaatsvinden van begint tot eind.

De Willy Naessens Group heeft de omvang van een multinational, maar het hart van een familiebedrijf. Een prettige combinatie van volume, zekerheid en toegankelijkheid.

Gerelateerd