Soofos

Op Soofos ontdek je honderden online cursussen waar je écht wat aan hebt. Je leert er nieuwe skills die je leven leuker en je werk makkelijker maken.

Soofos is het grootste nederlandstalige online leerpatform. Het is een plek waar bevlogen experts hun kennis en skills dagelijks op een leuke en toegankelijke manier delen met nieuwsgierige cursisten. Je vindt er honderden gecertificeerde experts, ervaringsdeskundigen en enthousiaste creatievelingen, allemaal met hun eigen passie en expertise.

"Leren doen we van elkaar. Van mensen met passie, met karakter. Dat maakt leren leuk, waardevol en interessant. Saaie schoolboeken eruit, authentieke personen terug. De instructeurs op Soofos zijn échte personen die hun eigen kennis delen."

Iedereen die iets nieuws wil leren, of die zijn kennis wel delen, moet de kans krijgen om dit te doen. We zijn een open platform, waar leren centraal staat. Het systeem is eenvoudig en toegankelijk, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Onze missie: Wij helpen iedereen om zijn skills en kennis op een leuke en toegankelijke manier te delen en te verbeteren. 

Onze kernwaarden: Authentiek, toegankelijk, waardecreatie, empowerment

Gerelateerd